Gyereknapi Programok, Koncertek, Szinpadi Előadások Egerben és környékén 2024. május 23-28.

Gyereknapi Programok, Koncertek, Szinpadi Előadások Egerben és környékén 2024. május 23-28.

1. Zongora szakmai nap a Farkas Ferenc Zeneiskolában /Eger 3300, Dobó István tér 13./ május 23. 18 óra.
Program:
11:00 – kurzus
14:00 – kerekasztal
17:00 – koncert
Előadók: Gábor-Nagy Nóra zongoraművész/tanár és Turcsányi Janka zongoraművész/tanár

2. Mi-egy-más Fesztivál Felsőtárkányban a Kappu plusz Cafe • Barban /3324, Ifjúság utca 1499 / A-a faházban május 24-25.
https://visiteger.com/programok/osszes/mi-egy-mas-fesztival-felsotarkany3. Akusztikus koncert a BorzBár-ban május 24-25.
A BorZbár az Ostoros Családi Pincészet hangulatos pincéje az egri Szépasszony-völgyben, ahol az Egri borvidék legszélesebb borkínálata mellett a kereskedelmi forgalomban nem kapható, különleges tételeinket is bemutatjuk. Hétvégente kellemes akusztikus élőzenét hallgatva töltődhetnek fel Vendégeink, a finom borok mellé pedig mindig tudnak csipegetni nálunk valami finomat. Jó időben szívből ajánljuk Csipke teraszunkat, ahol bor alapú koktélokat is kínálunk..

4. Kint az ég alatt – Bor, séta, piknik a hegyen a Gál Tibor Fúzióban május 25. 9 órától.
Most már 3. éve, minden tavaszt azzal indítunk, hogy sétálunk egy nagyot közösen, borral a kezünkben és a szabadban falatozunk. Élvezzük mindazt, ami körülvesz….https://visiteger.com/programok/osszes/kint-az-eg-alatt-bor-seta-piknik-a-hegyen

5. Régészet napja az Egri Várban május 25-26.

6. SzilVArázslatos gyermeknap Szilvásváradon május 25.7. Ágas-bogas családi koncertszínház – gyereknapi különkiadás a Harlekin Bábszinházban mmájus 25. 11 órától.
Családi koncertszínház bábokkal és népdalfeldolgozásokkal
Bencze Mónika és Zádori Szilárd ötlete alapjánhttps://visiteger.com/programok/osszes/agas-bogas-csaladi-koncertszinhaz-gyereknapi-kulonkiadas

8. Gyermeknap Szilvásváradon az Orbán Házban május 26.

9. Glamping Piknik Noszvajon a Nomád Hotel &Glampingkertjében / Noszvaj 3325, Síkfőkút utca 5–7./
A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi meg a SZEZONNYITÓ PIKNIKJÉT, május utolsó vasárnapján
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Mint minden évben idén is tematikus lesz a rendezvény. Idén Dolce Vita hangulatra számíthatnak a látogatók. A dekoráció, a zene, az éttermek kínálatai az Édes Élet érzést próbálják megidézni.
A rutinos piknikezők a korszakhoz illeszkedő ruhákban érkeznek, de természetesen ez nem kötelező! Csak annyi a „feladat”, hogy érezd jól magad és élvezd az életet!..https://visiteger.com/programok/osszes/glamping-piknik-0-9

10. A mi sokszínű kertünk: Kerttervezés a biodiverzitás jegyében – előadás a Civil Közösségek Házában május 28.
https://visiteger.com/programok/osszes/a-mi-sokszinu-kertunk-kerttervezes-a-biodiverzitas-jegyeben-eloadas

11. Csengő bongó – Julcsi és Juliska mesés zenejáték a Forrásban május 28. 10 óra.
https://visiteger.com/programok/osszes/csengo-bongo-julcsi-es-juliska-meses-zenejatek12. Rajtam nem múlt – pódiumbeszélgetés Alföldi Róberttel a Bartakovics Béla KH-ban május 28. 19 órától.
A tavalyi év végén jelent meg a Jászai Mari-díjas színész, rendező könyve Rajtam nem múlt címmel, melyben Csáki Judit faggatja őt személyes és szakmai múltjáról, jelenéről, színészi és rendezői énjéről, műhelytitkokról, a kulturális környezetről és a világról, amelyben élünk. A könyv igen mély betekintést enged egy olyan ember életébe, lelkébe, aki évtizedek óta megkerülhetetlen alakja a hazai kulturális életnek.
A másfél órás pódiumbeszélgetés alapját és ívét az új kötet adja, megmutatva Alföldi Róbert egy korábban talán nem látott, de legalábbis kevésbé ismert énjét.Alföldi Róberttel Hauser Antal újságíró beszélget.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .