borászati rendezvény kategória bejegyzései

Koncertek, Kultúrális Programok Egerben 2024. április 18-24.

Koncertek, Kultúrális Programok Egerben 2024. április 18-24.

1. Wine & Yoga a Gál Tibor Fúzióban április 19. 18 óra
Mivel a Stúdió egy Borbár felett található ezért adta magát ez az óra.
Az óra a hatha jóga alapjaira épül, de itt a cél a könnyedség megtalálása, kötöttség nélküli gyakorlás finom bor társaságában.
Az órán páros jóga gyakorlatok is lesznek.
Az óra díja 4800 Ft, ami magába foglal 2,5 dl Gál Tibor Egri Csillagot.
Bejelentkezés: www.fusionyogastudio.com (bejelentkezés előtt regisztrálj az oldalra).

2. Gourmet séta Egerben a St. Andrea Szőlőbirtokkal április 20. 11 óra. A program betelt!

3. Back To Floyd akusztikus koncert a Kóka Galériában április 20. 19 óra.
A zseniális egri trió újra ‘hazai pályán’ lép fel.
18:00 – British Rock Radio
19:00 – Back To Floyd akusztik (kérünk mindenkit érkezzetek időben)
Beugró: 2000 Ft, melyet elővételben tudtok megvásárolni a KOKA Galériában nyitvatartási időben! A jeggyel 500 Ft kupont adunk, melyet minimum 3000 Ft-os fogyasztás esetén beválthattok a pultnál!
Fontos info:
A jegyeket kizárólag készpénzzel, személyesen tudjátok megvásárolni, limitált darabszámban! A jegyek aktuális elérhetőségéről folyamatosan tájékoztatunk majd Benneteket az eseménynél!
Siessetek, le ne maradjatok!

4. Parno Graszt & Kacaj Zenekar koncert a Brodway Monkeyban április 20. 20 óra.
Fehér lován vágtat be a Broadway Monkey-ba a Parno Graszt, hogy megmutassa nekünk, hogyan is kell igazán mulatni!
Őszinte, hamisítatlan cigányzenével varázsolják igazi forgataggá közönséget ezen az estén. Muki fia, Romano Bijo, Fújj meg a szél, Már nem szédülök, stb! Pálinkás szép estét kívánunk mindenkinek!

Kacaj Zenekar
A KACAJ egy immáron hároméves, pécsi székhelyű folkpop zenekar. Különlegessége, hogy nem csak korosztálya szempontjából, hanem a zenei műfajok terén is széles skálán mozog. Az alternatív rocktól kezdve a hiphopig számos stíluselem található a banda hangzásvilágában, a kapocs pedig nem más, mint a magyar népzene. Céljuk: a népzenei értékeinket minél szélesebb körben megkedveltetni és hallgatottá tenni, így elérve a fiatalabb generációkhoz is. Progresszív módon, mégis popzenei köntösben, örömzene formájában születnek dalaik.
Lendületes, magukkal hozott vidéki energiájuk garantálja a fergeteges koncertélményt. Aki nem hiszi, járjon utána!

5. Akusztikus koncert a BorzBár-ban április 20. 20 óra.
https://visiteger.com/programok/osszes/akusztikus-koncert-a-borzbar-ban-04-20

6. Filmzenék szimfóniája a Gárdonyi Géza Szinházban április 22. 19 óra.
Igazán különleges koncertet élvezhet az egri közönség, a Gárdonyi Géza Színházban. Kanai Toshifumi karmester vezényletével, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar a filmzenék világába kalauzolja a hallgatóságot.
Jegyárak: 5 900 Ft
Jegyár kedvezmények: Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.
https://visiteger.com/programok/osszes/filmzenek-szimfoniaja

7. Csengő-bongó – Mese dallamok a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban április 23. 10 óra.
Egy varázslatos utazás a mesék és a zene világába!
Ez az audiovizuális élmény kifejezetten az 1-3. osztályos korosztálynak szól, ahol kedvenc meséiteken keresztül fedezhetitek fel a zene szépségeit és varázsát.
A program során először egy izgalmas mesét hallgathattok meg, filmrészletek vetítése és hangszeres effektekkel kísértében mely még életszerűbbé teszik a mesék világát…
ezután következik egy rövid koncert, ahol a fellépő zenészek, Gulyás László és Báder Elemér, összeállítást játszanak a legismertebb mesék dallamaiból.
Fontos része lesz a programnak a közös daltanulás és a játékos örömzenélés, hiszen a zene erejével még közelebb kerülhettek egymáshoz és a mesékhez.
Az előadás hossza 45 perc
Jegyár: 500Ft melyet elővételben is értékesítünk a Tourinform irodában, a Bartakovics Béla Közösségi Ház jegypénztárában valamint a Jegy.hu hálózatán.

8. Felsőtárkányi Fúvózenekar Tavaszi Koncert a Faluháznál április 23. 18 óra.
Zenekarunk 2024. április 25-28. részt vesz a “Mitteleuropa Blasmusikfest 2024 Rijeka” (Horvátország) elnevezésű nemzetközi fúvószenekari versenyen.
A megmérettetés előtt, hazai közönségünknek is szeretnénk bemutatni színvonalas, szórakoztató műsorunkat. Az est folyamán a szabadon választott dallamok mellett a verseny kötelező darabjai is felcsendülnek.
A rendezvény ingyenes, azonban támogatói jegy a helyszínen vásárolható. Egyesületünk a támogatói jegyek teljes bevételét a horvátországi verseny finanszírozására szeretné fordítani.
Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

9. Paramentes szülők akadémiája – Traumák és gyógyításuk a mindennapokban a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban április 23. 18 óra.
Dr. Moretti Mária Magdolna ” …vannak vidékek kietlen” Traumák és gyógyításuk a mindennapokban címmel tart előadást a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban.
https://visiteger.com/programok/osszes/paramentes-szulok-akademiaja-traumak-es-gyogyitasuk-a-mindennapokban

10. A napos B oldal – Jakupcsek Gabriella előadása a Bartakovics Béla KH-ban április 23. 18.30-tól.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani”
G. B. Shaw.
Hidd el nekem, tényleg van élet a negyven után! Elmúltam hatvan, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos….
https://visiteger.com/programok/osszes/jakupcsek-gabriella-eloadas

11. Egri Világjáró Klub – Kancsendzönga a Bartakovics Béla KH-ban április 24. 19 óra.
Kollár Lajos filmje az Egri Világjáró Klubban
Belépődíj: 1000 forint

Rendezvények a Föld Napján, Tavaszi Programok, Koncertek, Szinházi Vendégelőadások 2024. április 18-24. I. oldal: Programok Budapesten, Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében.

Világrendezvény:
Föld Napja 2024. április 22. 33. Föld napja itthon és 53. világszerteEgy nap a holnapért, a klímáért! 2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján…. /forrás: https://fna.hu/afoldnapja/ Programok a Nemzeti Parkokban, Állatkertekben, Fűvészkertekben, sokfelé!… Nagytakarítások, zöld programok stb. Csak néhányat emeltünk ki a rengeteg programból.

Rendezvények a Föld Napján, Tavaszi Programok, Koncertek, Szinházi Vendégelőadások 2024. április 18-24. I. oldal: Programok Budapesten, Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében.

Budapesten:                                                                                                                              A Stand Up Comedy Humortársulat Fellépései Budapesten, Kecskeméten, Kisvárdán és Nagykanizsán 2024. április 18-24.

Beküldött rendezvény:                                                                                                      A Petőfi Kulturális Ügynökség együttműködésével összművészeti nappal ünnepli 6. születésnapját a POKET Zsebkönyvek április 21-én az Akvárium Klubban.1. Föld Fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben április 19-21. 2. I Bike Budapest – bringás felvonulás a Föld Napján a Hősök teréről április 22. 16 óra.
3. Csak a Mentes Fesztivál a MOM Sporttelepen április 20-21. 4-5. Hobo estek a Nemzeti Szinházban:                                                            18-án 19.30 -Az utcazenész
23-án József Attila – Tudod, hogy nincs bocsánat!
6. Hogyan értsük félre a nőket? 2 – Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékának folytatása a MOMKult-ban április 20. 15 óra.
7. Grillus Vilmos koncert: Természetes dalok a Puskin Moziban április 21. 10 és 12 órakor.

Pest megyében:                                                                                                                     A  Ráckevei Tourinform aktuális programjai:                                                    Kiállítások, Fimklub, Szinházi és Kulturális előadások, Koncertek Ráckevén és környékén 2024. április 19-23.8. I. Gödi Halászléfőző Fesztivál a Feneketlen-tónál április 20. 9. A Kolompos Együttes tavaszi mulatsága Pócsmegyeren április 24. 10 óra
10. Katyi – vígjáték Nagykátán a MK-ban április 19. 18 óra. A Körúti Szinház előadása.
11. Dunakanyar Fúvósegyüttes tavaszi koncertje Nagymaroson április 20.
12. Szentendrei Tavaszi fesztivál április 6-21.
13. Kalamazoo – vígjáték – Hernádi Judit-Kern Anrás Szentendrén a HBPMK-ban április 19. Orlay Produkció. 14. Vagy a szívem dobbant – Megzenésített, szépernői prózavers BALLA ESZTERREL ÉS SZABÓ KIMMEL TAMÁSSAL Szentendrén a HBPMK-ban április 20. 19 óra.
15. Lélekhívogató – a szivárvány meséje – animációs élőzenés bábos játék Szentendrén a HBPMK- ban április 21. 10 óra.
16. Sebesség fesztivál 2024 Tökölön április 20-21.
17. Rock-Klub Budakeszin az EFMK-ban április 20. 18. Kormos Anett Stand-up comedy estje Vácon a VDSz-ban 18 éven felülieknek április 20. 19 óra.
19. „Túlon-túl” – musical válogatás a a Parlando Színház társulatának előadásában április 22. 10 és 14 órakor.
20. Böbe mindent elintéz! – klasszikus kabaré előadás zenebonával a Gödöllői Királyi Kastélyban április 20. 18 óra.
21. Jiddis népdalok – koncert az Aszódi EG-ban a Grillus testvérekkel és Szalóki Ágival április 20.

Fejér megyében:
22. Fehérvári Halünnep Székesfehérváron a Palotavárosi tavaknál április 20. A fellépők között a Buborék Együttes, Kovácsovics Fruzsina, Budapest Show Band, 18.15-től Irigy Hónaljmirigy..23. Fehérvári Diáknapok Székesfehérváron április 16-20.
24. Retro Piknik Székesfehérváron a Felsővárosi KH-ban április 20. 15 óra
25. LOVe Fesztivál 2024. Válon április 20. 26 Arany János: A nagyidai cigányok – Gál Tamás és Mester László előadásában Enyingben április 19. Déryné Program.
27. Budapesti Flharmóniai Társaság zenekara koncerje Martonvásáron április 20. 17 óra.
28. Tavaszköszöntő délszláv táncház Rácalmáson április 20. Zene Tököli Kolo zenekar.
29. Botanikai séta a fehárvárcsurgói Károlyi Kastély megújult parkjában április 21. 14 óra.

Komárom-Esztergom megyében:
30. Hogyan értsük félre a nőket? 2 – Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékának folytatása – Tatabányán a Vértes Agorájában április 18. 19 óra.
31. IV. Bánhidai Borudvar Tatabányán a Puskin MH-ban április 20. 10 órától.

Veszprém megyében:                                                                                                        A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Programja, Túrája:  a Berek Világa Látogatóközpontban április 20, 22. 32. II. Csülökparádé, Pálinka és Borfesztivál Alsóörsön a Sirály Parkban április 19-21. 33. Életet az Éveknek Fesztivál Balatonfüreden április 15-18.
34. XVII. Balatonfüredi Tuning Találkozó a Kisfaludy Strand parkolójában április 20.
35. Beach Food!!! – Gyere nyár! – Gasztrohegy hétvége Badacsonyban április 20-21.
36. Magyar Költészet Napja – Városi szavalóverseny Balatonfűzfőn a Vágfalvi Ottó MH-ban április 19.
37. XXVI. Fiúnap Balatonudvariban április 20.
38. XXIX. Szent György-hegyi Napok – bor és gasztronómia a Balaton-felvidéken április 23-28. /Hegymagas, Kisapáti, Raposka, Tapolca, Gyulakeszi, Káptalantóti/39. Orosz Zoltán harmonikaművész szóló koncertje Tapolcán a Tamási Á. MK-ban április 19. 19 óra.
40. Még egy kört mindenkinek – tragikomédia Pápán a JMMK-ban április 21. 19 óra. Orlay Produkció. 41. A nagyenyedi két fűzfa – családi musical Pápán a JMMK-ban április 22. 14 óra. Magyarock Dalszinház.
42. Vásári Vigasságok Nemesvámoson április 19.
43. Barkóca Napok Szentgálon április 21.

Folytatások:
Rendezvények a Föld Napján, Tavaszi Programok, Koncertek, Szinházi Vendégelőadások 2024. április 18-24. II. oldal: programok Zala, Somogy, Győr-Moson-Sopron és Vas megyében.
III. oldal programok Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Békés megyében.
IV. oldal programok az Alföldön Jász-Nagykun-Szolnok megyétől, a 3 Észak-Magyarországi megyében és Magyar Fellépők a Felvidéki rendezvényeken.

Színkiemelések:
Gasztronómiai fesztiválok narancssárga
FÖLD NAPJA Rendezvények piros
Szinházi Vendégelőadások Barna,
Behívható és Partnerprogramok zöld.

Forrásaink: programturizmus.hu, jegy.hu, csodalatosmagyarorszag.hu, Facebook oldalak, nemzetiségi zenekarok fellépései, Az internet aktuális oldalai, Partnereink Honlapjai, Beküldött rendezvények.. A megjelentetni nem kívánt programokat, illusztráló képeket kérésre azonnal töröljük.

Adatvédelmi Tájékoztató – Adatvédelmi Irányelvek.