3 thoughts on “Kapcsolataink, Elérhetőségeink, Oldalaink”

 1. Tisztelt Szerkesztő!

  Puskás Márton vagyok, az Etyeki Piknik egyik szervezője. Az elmúlt időszakban számos megkeresést kaptunk érdeklődőktől az Etyeki Piknik programjai kapcsán, viszont egy régi dátumra, a 07.15i időpontra hivatkoznak, amit az Önök oldalán olvastak. Azonban a programtervet és a koncepciót módosítottuk, a nyáron nem lesz Etyeki Piknik.

  Ebben az időszakban ajánljuk szíves figyelmébe következő eseményünket a „BOR ÉS JAZZ A RÓKUSFALVY BIRTOKON” rendezvényt, amelyet július 21-én rendezünk meg.
  Részletek az alábbi linken és fotón: https://www.facebook.com/events/1325498491705759

  Kérem ennek fényében módosítsák a programleírásukat, hogy az érdeklődők ne olvassanak helytelen információkat a továbbiakban.

  Előre is köszönöm segítségét!

  Üdvözlettel,
  Puskás Márton

 2. Sziasztok, Érdeklődnék, kit kereshetek egy esetleges együttműködéssel kapcsolatban? Május 11-aug 25 között lesz egy 8 selejtező – egyik helyszín Roncsbár Debrecen.. és egy nagy döntőből álló Evő verseny bajnokság. A nagy döntőre érkezik egy közismert evő versenyző Amerikából, akinek kiléte még nem publikus, a versenyekre lehet jelentkezni teljesen ingyenesen. Szeretnénk ha az eseményeink kikerülhetnének hozzátok is.
  Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TÖBB, MINT A BELFÖLDI RENDEZVÉNYEK, FESZTIVÁLOK, PROGRAMOK KEDVCSINÁLÓJA, NÉPSZERÜRŰSÍTŐJE! AZ ÚJ FŐOLDAL MEGJELENIK MINDEN HÓNAPBAN. TÁJÉKOZTAT, TANÍT, SZÓRAKOZTAT!