A Stand Up Comedy Humortársulat Fellépései Budapesten, Kecskeméten, Kisvárdán és Nagykanizsán 2024. április 18-24.

A Stand Up Comedy Humortársulat Fellépései Budapesten, Kecskeméten, Kisvárdán és Nagykanizsán 2024. április 18-24.

1. STAND UP FACTORY – AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK A STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIESBEN április 23. 19 óra.
HÁZIGAZDA: OROSZ GYURI
FELLÉPŐK: VALTNER MÁLYKI MIKLÓS, PÁCZ VIKTÓRIA, RUHA TOMI, MINKÓ LAJOS
A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. Meglepetés vendégek is megjelenhetnek a színpadon, de ígérjük, hogy nem fogod bánni. Ez egy olyan előadás, ami csak ma aktuális. Válaszd a bőséges vacsorát, vagy csak ülj be, és egy pohár bor, estleg kézműves sör mellett add át magad az igazi stand up élménynek. A STAND UP COMEDY CLUB a Dohány utcai, Like the Gypsies Kultúrklubban vár.
Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-29522. STAND UP COMEDY SHOW KECSKEMÉTEN ARANYHOMOK BUSINESS-CITY-WELLNESS HOTELBEN április 18. 19 óra.
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, LORÁN BARNABÁS, KERTÉSZ RICSI
Ha szereted a Showder Klub humoristáinak műsorát a TV-ben, akkor ezt az előadást imádni fogod. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebbek és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Itt aztán semmit nem vágunk ki, kendőzetlenül eléd tárják a legfrissebb poénokat, és kifulladásig nevettetnek. Ráadásul az előadás után még egy fotóra is elcsípheted a humoristákat.
Bővebben és Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—kecskemet-29203. STAND UP COMEDY SHOW KISVÁRDÁN – VÁRSZÍNHÁZ ÉS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT április 19. 19 óra.
FELLÉP: OROSZ GYURI, REKOP GYÖRGY, GAJDOS ZOLTÁN
A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza teljes átalakításon esett át 2015-ben kívül és belül. Felvonóval rendelkezik, valamennyi helyiség akadálymentesített, klimatizált. A kiváló hang és fénytechnika, a kényelmes székek mind hozzájárulnak a varázslatos élményhez, ami a stand up comedy esten vár…
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—kisvarda-29044. STAND UP COMEDY SHOW – NAGYKANIZSÁN A HEVESI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN április 22. 19 óra.
FELLÉP: OROSZ GYURI, REKOP GYÖRGY, VALTNER MÁLYKI MIKLÓSEgy igazán remek színházterem, kíváló hang és fénytechnikával, kényelmes székekkel, jó rálátással a színpadra. Nagyszerű helyszíne lesz a stand up comedy előadásnak.
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—nagykanizsa-2929

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .