A Stand Up Comedy Humortársulat Fellépései Budapesten, Kecskeméten, Kisvárdán és Nagykanizsán 2024. április 18-24.

A Stand Up Comedy Humortársulat Fellépései Budapesten, Kecskeméten, Kisvárdán és Nagykanizsán 2024. április 18-24.

1. STAND UP FACTORY – AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK A STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIESBEN április 23. 19 óra.
HÁZIGAZDA: OROSZ GYURI
FELLÉPŐK: VALTNER MÁLYKI MIKLÓS, PÁCZ VIKTÓRIA, RUHA TOMI, MINKÓ LAJOS
A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. Meglepetés vendégek is megjelenhetnek a színpadon, de ígérjük, hogy nem fogod bánni. Ez egy olyan előadás, ami csak ma aktuális. Válaszd a bőséges vacsorát, vagy csak ülj be, és egy pohár bor, estleg kézműves sör mellett add át magad az igazi stand up élménynek. A STAND UP COMEDY CLUB a Dohány utcai, Like the Gypsies Kultúrklubban vár.
Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-29522. STAND UP COMEDY SHOW KECSKEMÉTEN ARANYHOMOK BUSINESS-CITY-WELLNESS HOTELBEN április 18. 19 óra.
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, LORÁN BARNABÁS, KERTÉSZ RICSI
Ha szereted a Showder Klub humoristáinak műsorát a TV-ben, akkor ezt az előadást imádni fogod. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebbek és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Itt aztán semmit nem vágunk ki, kendőzetlenül eléd tárják a legfrissebb poénokat, és kifulladásig nevettetnek. Ráadásul az előadás után még egy fotóra is elcsípheted a humoristákat.
Bővebben és Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—kecskemet-29203. STAND UP COMEDY SHOW KISVÁRDÁN – VÁRSZÍNHÁZ ÉS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT április 19. 19 óra.
FELLÉP: OROSZ GYURI, REKOP GYÖRGY, GAJDOS ZOLTÁN
A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza teljes átalakításon esett át 2015-ben kívül és belül. Felvonóval rendelkezik, valamennyi helyiség akadálymentesített, klimatizált. A kiváló hang és fénytechnika, a kényelmes székek mind hozzájárulnak a varázslatos élményhez, ami a stand up comedy esten vár…
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—kisvarda-29044. STAND UP COMEDY SHOW – NAGYKANIZSÁN A HEVESI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN április 22. 19 óra.
FELLÉP: OROSZ GYURI, REKOP GYÖRGY, VALTNER MÁLYKI MIKLÓSEgy igazán remek színházterem, kíváló hang és fénytechnikával, kényelmes székekkel, jó rálátással a színpadra. Nagyszerű helyszíne lesz a stand up comedy előadásnak.
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—nagykanizsa-2929

Kiállítások, Fimklub, Szinházi és Kulturális előadások, Koncertek Ráckevén és környékén 2024. április 19-23

Kiállítások, Fimklub, Szinházi és Kulturális előadások, Koncertek Ráckevén és környékén 2024. április 19-23.

1. Filmklub – Keménykalap és krumpliorr Áporkán a Végh György KH-ban április 19. 14.30-kor.
2. Patay Kiállítás Ráckevén a Patay László Városi Képtárban április 19. 17 óra.
Patay László Munkácsy díjas festőművész kiállítása.
3. Örökítsd meg a jelent a jövőnek! Dunaharasztiban a Laffert Kúriában április 19. 18 óra.
A Magyar Nemzeti Levéltár előadássorozata része.

4. Nemcsak Jazz Klub: Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. Szigetszentmiklóson a VKKH-ban április 19. 19.30-kor.
Folytatódik a Fonogram-díjas Sárik Péter Trió sikersorozata: Az új albumon a legnagyobb magyar slágerek jazzes feldolgozásai hallhatóak Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor és Gálfi Attila előadásában.
A csapat az elmúlt években több, mint száz óriási sikerű előadást adott ezzel a produkcióval. A Jazzkívánságműsor-estek igazi örömkoncertek, ahol a közönség együtt énekel a zenekarral és a hangulat olyan, mint egy jó házibulin!
A Jazzkívánságműsor koncertek 2010-ben indultak. A közönség bármilyen műfajú dalt kérhetett, a Trió pedig eljátszotta a saját stílusában.“A elején álmomban sem gondoltam volna, hogy a Jazzkívánságműsor ennyire népszerű lesz, de a koncertek során rájöttem, hogy mi a hatalmas siker titka.
Annak ellenére, hogy látszólag könnyed slágereket játszunk, a színpadról mégis sokszor igen kemény jazz szól, de LGT-be, Kovács Katiba, a legnépszerűbb előadókba ‘csomagolva’.
Így a jazzt egyébként nem kedvelők szívesen hallgatják kedvenc dalaikat, és szinte észre sem veszik, hogy jazzkoncerten vannak. A jazzrajongók ugyanakkor örömmel fogadják az új sztenderdeket, hisz a jazz hőskorában ugyanez történt: a legismertebb slágereket játszották el a jazz-zenészek, csak másképp.”
/Sárik Péter/
Jegyár: 3.500 Ft
Jegyek elővételben vásárolhatók személyesen a Városi Könyvtár és Közösségi Ház információjában és online a sargahaz.jegy.hu oldalon.
A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenét Támogató Program támogatásával valósul meg.

5. Mese-Musical koncert Alsónémediben a Halászy Károly MHK-ban április 20. 10 óra.
A Fedák Sári Színház előadása öt ismert musical – A muzsika hangja, az Óz, a csodák csodája, a Szépség és a szörnyeteg, a Kis hableány és az Aladdin – dalaiból.
Regisztrácós jegyek már kaphatók a Könyvtárban!

6. Robotika 5. – Egészség és ember Rácalmáson Jankovich-kúria Rendezvény-és Turisztikai Központban április 20. 10 órától.
7. “Kapunyitás – Még előtted az élet” – Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje Szigetszentmiklóson a VKKH-ban április 20. 18 óra.

8. A Nadrág – vígjáték Alsónémediben a Halászy Károly MHK-ban április 21. 16 óra. A Fedák Sári Szinház előadása
Az elmúlt 60 év egyik legsikeresebb, és legmulatságosabb magyar és bátran kijelenthetjük: “szocialista vígjátéka”.
Csak éppen a szocializmus bukott ki alóla.
Vagy mégsem?
Regisztrációs jegy már kapható a Könyvtárban!
9. Szellemi Műhely Kiskunlacházán a Petőfi MKK-ban április 22. 18 óra.

10. Óváry Géza festőművész kiállítása Halásztelken a Malonyay-kastély dísztermében április 23. 18 óra.
A vendégeket köszönti: Nagy Barnabás alpolgármester
A művész életművét méltatja: Verebélyi Diána festőművész, kurátor
Közreműködik: Ullmann Zsuzsa színművész
A kiállítás május 3-ig tekinthető meg, naponta 13-18 óra között.
A belépés díjtalan.