A Stand Up Comedy Humortársulat fellépései 2024. május 28-30. Budapesten, 23-án Békéscsabán, 24-én Nyíregyházán.

A Stand Up Comedy Humortársulat fellépései 2024. május 28-30. Budapesten, 23-án Békéscsabán, 24-én Nyíregyházán.

1. STAND UP FACTORY -AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK- AKÁR VACSORÁVAL IS A STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIESBEN MÁJUS 28. 19 óra.
HÁZIGAZDA: REDENCZKI MARCSI
FELLÉPŐK: ZÁHONYI – ÁBEL DÁVID, PUSZTAI GÁBOR, KÉFER ÁDÁM, TAKÁCS BÁLINT
Sokan szeretik a stand up comedy-t, egyre többen követik az amerikai előadókat, de még többen vallják azt, hogy ez a műfaj élőben az igazi. Ha a felsorolt dolgok mind jellemzőek rád, akkor a Stand up Factory előadást neked találták ki. A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat…
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2960

2. STAND UP FACTORY – BUDAPEST – AKÁR VACSORÁVAL IS A STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIESBEN MÁJUS 30. 19 óra.
HÁZIGAZDA: VALTNER MÁLYKI MIKLÓS
FELLÉPŐK: HORVÁTH GÁBOR, GAJDOS ZOLTÁN, CSATLÓS KLAUDIA, KOLESZÁR PÉTERBővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2961

3. REDENCZKI MARCSI ÉS GAJDOS ZOLTÁN: CSALÁDOS ÁMOKFUTÁS – KÖZÖS STAND UP EST – BÉKÉSCSABÁN AZ ARANY JÁNOS Mh-BAN MÁJUS 23. 19:00 óra.
OPEN: GYURICZA BALÁZS
A színpadon egy férj és egy feleség, de nem egymáséi. Ettől függetlenül ugyanúgy tudják kritizálni az ellenkező nemet, mintha egy pár lennének. Sőt! Talán még őszintébbek is, ha nincs ott, akinek a poénok szólnak. A történeteikben minden házaspár magára ismer. Fergeteges poénok, amelyeken először csak nevetünk, aztán elgondolkozunk, majd újból nevetünk. A párkapcsolatok hétköznapi stresszhelyzeteit a legjobban humorral lehet kezelni. Mondhatjuk, hogy a hosszú házasság titka ez az előadás! A Showder Klub két humoristájának közös stand up comedy estjét Gyuricza Balázs nyitja meg.
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/redenczki-marcsi-es-gajdos-zoltan-csalados-amokfutas—kozos-stand-up-est—bekescsaba-2927

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .