A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai Budapesten 2024. május 16 és 21-én.

A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai Budapesten 2024. május 16 és 21-én.

1. STAND UP FACTORY – AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK – AKÁR VACSORÁVAL – STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIESBEN – 1074 BUDAPEST, DOHÁNY UTCA 78. MÁJUS 16. 19:00 ÓRA.
HÁZIGAZDA: ZÁHONYI – ÁBEL DÁVID
FELLÉPŐK: REDENCZKI MARCSI, VALTNER MÁLYKI MIKLÓS, SZŰCS DÁVID, PÁCZ VIKTÓRIA
. A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. Meglepetés vendégek is megjelenhetnek a színpadon, de ígérjük, hogy nem fogod bánni. Ez egy olyan előadás, ami csak ma aktuális….Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2958

2. STAND UP FACTORY – AKÁR VACSORÁVAL – STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIESBEN – 1074 BUDAPEST, DOHÁNY UTCA 78. MÁJUS 21. 19 óra.
HÁZIGAZDA: HORVÁTH GÁBOR
FELLÉPŐK: LORÁN BARNABÁS, KERTÉSZ RICSI, RUHA TOMI, PUSZTAI GÁBORA Stand Up Comedy Club nézőtere sem a megszokott. Az eklektikusan elhelyezett székek, 4 és 6 fős asztalok, bárszékek és fotelek kölcsönöznek még intimebb hangulatot a helyszínnek. Biztosak vagyunk benne, hogy egy életre szóló élmény lesz a nálunk eltöltött este. Teltház esetén a nagyobb asztaloknál társaságot is kaphatsz…
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2959

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .