XIX. Oldtimer Show a Magyar Vasúttörténeti Parkban 2024. április 13-14. /1142. Tatai út 95./

A következő hétvégén ismét nagy bulira készül a Vasúttörténeti Park. Szeretnénk erre felhívni Minden Érdeklődő figyelmét!

XIX. Oldtimer Show a Magyar Vasúttörténeti Parkban 2024. április 13-14. /1142. Tatai út 95./

Aki már járt ilyen rendezvényen, az tudja, az Oldtimer Show nemzetközi veteránjármű kiállítása és kiegészítő programjai mellett Európa legnagyobb vasúti múzeuma is megtekinthető. KGST korszak autói és motorjai, Nyugat-Európai autók és motorbiciklik, amerikai olasz és angol sportautók, törpe autók. A külső területen amerikai luxusautók, teherautók és autóbuszok és még sok különlegesség várja az ide látogatókat.
Belépőjegyeddel egy igazi OT autót nyerhetsz! 3+1 nyeremény, sok ajándék, díjmentes parkolás, családos programok, … 500 oldtimer jármű! 11 országból jönnek a külföldi kiállítók csodajárgányaikkal Budapestre.
Minden eddiginél több külföldi kiállító! Magyarországon ismerelten oldtimer autótípusok kerülnek bemutatásra: Rajos Special, Hillman és VA Special versenyautók, Alvis sport, Maserati GT, Dusemberg, stb…

Motorkerékpárokból is bőven lesz különlegesség! 100 évnél öregebb antik motorok, Steve McQueen crossmotorja, japán motor kiállítás, stb… A legmesszebbről érkező kiállító Norvégiából érkezik, de lesz bosnyák oldtimer autó és motor is kiállítva.

Az Oldtimer Show jellegzetessége a bemutatott járműpaletta sokszínűsége. Keleti-Pályaudvar dobogóján veterán kerékpár kiállítás lesz, köztük olyan is amiből csak egy van a világon. Lesznek még kiállítva különleges járművek: traktorok, törpe autók, pedálos kisautó, kisteherautó, stb…. Minden jármű elé részletes műszaki adatlapot helyezük ki, sztorikkal fűszerezve. A külső területen a nagyobb veterán járműveket helyezzük el: amerikai luxusautók, veterán teherautók és autóbuszok.

A nosztalgia érzést erősíti majd a retro mozdonycsarnok látványa és az olajszagú padlózat. Sétálgatás közben régi korok zenéje adja a hangulatot. A fakerekű autók mellett korabeli ruhába öltözött hölgyeket lehet majd fotózni. A mozdonycsarnokban kiállított járművek oldtimer szépségversenyen vesznek részt. Különböző korok és járműfajták szerinti kategóriákban összesen 30db díjat ítél majd oda a nemzetközi zsűri. A díjátadó vasárnap 14:00 órától kezdődik a Vasútikocsi színpadon.

A park szabadtéri területén sok kiegészítő program lesz látható: Szupersport Autó Kiállítás, Kalandjárók Kiállítás, veterán katonai táborok, kézműves és háztáji vásár, OT találkozó.

A rengeteg programból csak „kivonatolni” tudunk, a részletes program a rendezvény honlapján, www.oldtimershow.hu találjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .