A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai 2024. március 21-én Győrben. 22-én Nyíregyházán, 26-án Budapesten.

A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai 2024. március 21-én Győrben. 22-én Nyíregyházán, 26-án Budapesten.

1. REDENCZKI MARCSI ÉS GAJDOS ZOLTÁN: CSALÁDOS ÁMOKFUTÁS – KÖZÖS STAND UP EST Győrben a Hotel Famulusban március 21. 19 óra.
OPEN: GYURICZA BALÁZS
A színpadon egy férj és egy feleség, de nem egymáséi. Ettől függetlenül ugyanúgy tudják kritizálni az ellenkező nemet, mintha egy pár lennének. Sőt! Talán még őszintébbek is, ha nincs ott, akinek a poénok szólnak. A történeteikben minden házaspár magára ismer. Fergeteges poénok, amelyeken először csak nevetünk, aztán elgondolkozunk, majd újból nevetünk. A párkapcsolatok hétköznapi stresszhelyzeteit a legjobban humorral lehet kezelni. Mondhatjuk, hogy a hosszú házasság titka ez az előadás! A Showder Klub két humoristájának közös stand up comedy estjét Gyuricza Balázs nyitja meg.
Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/redenczki-marcsi-es-gajdos-zoltan-csalados-amokfutas—kozos-est—gyor-2689

2. REDENCZKI MARCSI ÉS GAJDOS ZOLTÁN: CSALÁDOS ÁMOKFUTÁS – KÖZÖS STAND UP EST Nyíregyházán az Alvégesi MH-ban március 22. 19 óra
OPEN: GYURICZA BALÁZS
Bővebben az 1. előadásnál.
Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/redenczki-marcsi-es-gajdos-zoltan-csalados-amokfutas—kozos-stand-up-est—nyiregyhaza-2786

3. STAND UP FACTORY – AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK Budapesten a Comedy Clubban- a Like The Gypsiesben március 26. 19 óra.
HÁZIGAZDA: REDENCZKI MARCSI
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, PUSZTAI GÁBOR, KOLESZÁR PÉTER, TAKÁCS BÁLINT
Sokan szeretik a stand up comedy-t, egyre többen követik az amerikai előadókat, de még többen vallják azt, hogy ez a műfaj élőben az igazi. Ha a felsorolt dolgok mind jellemzőek rád, akkor a Stand up Factory előadást neked találták ki. A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. ..
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2845

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .