Tuning és Retro Fesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban 2024. október 12-13. 9-18 óra között.

Médiapartnerünk beküldött Fesztiváljára szeretnénk felhívni a figyelmeteket!

Tuning és Retro Fesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban 2024. október 12-13. 9-18 óra között.500 válogatott jármű, köztük Magyarországon soha be nem mutatott külföldi autók, hazai TOP tuning járgányok, oldtimerek autók, 120 éves motorbiciklik, gőzmozdonyok, családi és színpadi programok, ajándékok és nyereményautó.                                                       Bővebb infók itt: www.trf.hu

A TRF kiállítás és a kiegészítő programjai mellett Európa legnagyobb vasúti múzeuma is megtekinthető. A fő látványosság az Orient és West mozdonycsarnokokban lesz. Az oldtimer autók retro tuning autókkal és top tuning autókkal párban lesznek kiállítva. Az autók előtt elhelyezett ismertetőket a műsorvezető egészíti ki információkkal. A „vasútikocsi színpad”-on az autóépítés és az oldtimer restaurálás szakma ismert szereplői adnak betekintést a kulisszatitkokba. A színpadi programok között egy igazán retro stílusú zenész banda szórakoztatja majd a közönséget egész hétvégén.

A színpadon szombat 16:00-kor lesz a szabadtéri „Carstyling Tuningautó Találkozó” szépségversenyének díjátadója. Előtte a TRF gyönyörű hostesseivel lehet fotózkodni a nyereményautó mellett.

Vasárnap 14:00-kor lesz a nagy díjátadó a vasútikocsi színpadon, ahol a nemzetközi zsűri díjazza az Orient és a West csarnokban, valamint a mozdonyfűtőház előtt kiállított autókat. Ugyanitt 16:00-kor lesz a nyereményautó és a 3 ajándékkosár kisorsolása. Az egyik látogatónk egy gyönyörű ponyvatetős BMW-vel mehet majd haza az idei TRF-ról!

Belépőjegyeddel egy Cabrio BMW-t nyerhetsz! 4+1 nyeremény, díjmentes parkolás, családi programok, színpadi programok és ajándékok. Oldtimer autók, 120 éves motorbiciklik, retro tuning autók, top tuning verdák, szupersport autók és szabadidős járművek. Több száz különleges autó kerül bemutatásra, a fakerekű antik autótól a légrugós sportautóig. Külföldi és hazai csodajárgányok láthatók a 2024-es TRF-on!

Bővebb információ:
https://trf.hu/tuning-es-retro-fesztival-oktoberben/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .