Koreai hullámmal érkeznek Magyarországra a K-pop sztárok a Budapest Parkban 2024. október 5-6.

Médiaszervező Médiapartner cégünk egzotikus rendezvényére hívjuk fel az érdeklődők figyelmét:

Koreai hullámmal érkeznek Magyarországra a K-pop sztárok a Budapest Parkban 2024. október 5-6.

A 2024 MOKKOJI KOREA fesztivál változatos programjai bepillantást engednek a távoli ország
kulturális értékeibe. Színpadi produkciók széles választéka és a kultúra minden  szegmensét bemutató élmény zónák sokasága várja az érdeklődőket.Sőt, vasárnap este hazánkban először három K-pop sztár is koncertet ad az eseményen. Mindez pedig ingyenes látogatható.
Három K-pop sztár egy színpadon:
A Hallyu, azaz a koreai kultúra globális ismertségének egyik legfontosabb és legismertebb alappillére a koreai popzene. A K-pop impulzív dallamaival, látványos koreográfiájával és lenyűgöző színpadképével meghódította az egész világot. Néhány nap múlva pedig a magyar közönség is átélheti mitől olyan különleges a koreai
popkultúra.Magyarországon először, rögtön három K-pop nagyágyú is elfoglalja a Budapest Park  színpadját október 6-án 18 órától. SUNMI, AB6IX és DREAMCATCHER eddig  sokmilliós nézettségű YouTube-videók formájában érte el a magyar “koreai hullám”- rajongókat, a MOKKIJI jóvoltából most sokak álma válik valóra.
A koncertjegyek igénylésére a regisztráció már lezárult, de azok a látogatók, akik részt vesznek helyszíni eseményeken, kaparós nyereményszelvényeket kapnak, melyekkel   további koncertbelépőket nyerhetnek.Színpadi produkciók, kiállítások, élményzónák és koreai cégek is bemutatkoznak
2020 óta a MOKKOJI KOREA kiemelkedő globális fesztivállá vált, amely a koreai  életmód és szórakozás különböző aspektusait mutatja be. A kétnapos eseményen a látogatók közelebb kerülhetnek a koreai kultúra legtöbb, egyre népszerűbb
szegmenséhez. K-gasztronómia-, divat,- szépségápolás,- dráma tematikájú élményzónák, kiállítókkal és színpadi show műsorokkal is készülnek a szervezők.
Hagyományos játékokból sem lesz hiány, sőt koreai kulturális vetélkedőkön mérhetik fel a koreai kultúra rajongói, hogy mennyire felkészültek a témában.
A K-Content Zónában például szakácsok fogtak össze, hogy megismertessék a világgal a koreai ételek varázsát. Feladatuk egy koreai receptkönyv elkészítése a MOKKOJI KOREA rajongói számára, ami bemutatja a K-Food vonzerejét, emblematikus fogásait, nagy ízeit. A The Boyz Hyunjae és Q közös BABEUN MOKKO DANINYA  elnevezésű projektjéből született recteskönyvét és videóját is megtekinthetik a látogatók, amit a K-drámák ikonikus párbeszédei is kiegészítenek.

A MOKKOJI WITH U Élmény és Kiállítási Zóna olyan programokat kínál, amelyek Magyarország és Korea kulturális kapcsolatát népszerűsítik. Így a látogatók megtekinthetik a MOKKOJI WITH U Kihívásra érkezett pályaműveket, ott hagyhatják személyes üzenetüket, vagy megoszthatják egymással milyen  látványosságokatjavasolnak meglátogatni országaikban.

Emellett egy MOKKOJI piactéren is végigsétálhatnak a látogatók. Itt a magyarországi székhellyel rendelkező vagy Európába terjeszkedni szándékozó koreai cégek (példáulaz LG Electronics, a KIA Hungary és a KOREAN AIR) termékeit, szolgáltatásait népszerűsítik és értékesítik majd.
A rendezvényt számos koreai intézmény is támogatja, köztük a magyarországi Koreai Kulturális Központ, a KOTRA, a Koreai Turisztikai Szervezet, a Szedzsong Király
Intézet Alapítvány, a Koreai Kulturális Információs Szolgálat Ügynöksége, a Koreai Örökségvédelmi Ügynökség, valamint a Koreai Nemzeti Múzeum Alapítvány.

A MOKKOJI-ra a budapesti Koreai Kulturális Központ is autentikus programokkal készül. Kim Tae-yeon séf, a Kimcsi Intézet alapítója és vezetője közös kimcsikészítésre invitálja az érdeklődőket. A K-pop Academy táncworkshoppal, a ONETEAM idol csapata pedig színpadi produkciójával kalauzol el a K-pop világába. A Mugunghwa formáció érzelmes, tradicionális táncát mutatja be a hazai közönségnek.
A Koreai Köztársaság Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Minisztériuma jóvoltából és a KOFICE (Koreai Alapítvány a Nemzetközi Kulturális Csereprogramért) felügyelete alatt
megrendezett eseménynek köszönhetően a világ Hallyu rajongói most Budapesten kerülhetnek még közelebb a koreai kultúrához. A programokkal kapcsolatos részletes információk a MOKKOJI KOREA hivatalos weboldalán (www.mokkojikorea.com) és
közösségi média felületein találhatóak.
Helyszín: Budapest Park (1095 Budapest, Fábián Juli tér 1.)
Kulturális programok: október 5. 10:00-18:00 és október 6. 10:00-16:00 
Koncert: 2024. október 6. 18:00-
Belépés: ingyenes

Kövess minket az, esemény FB oldalán, és tudj meg még többet programjainkról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .