A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai Budapesten és Szegeden Szeptember 19- 24, 25.

A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai Budapesten és Szegeden Szeptember 19- 24, 25.

1. Stand up FACTORY – BUDAPEST – akár vacsorával STAND UP COMEDY CLUBBAN – Like the Gypsies – 1074 Budapest, Dohány utca 78. Szeptember 19. 19 óra.
HÁZIGAZDA: VALTNER MÁLYKI
FELLÉPŐK: HORVÁTH GÁBOR, KÉFER ÁDÁM, CSATLÓS KLAUDIA, MINKÓ LAJOS, BELSŐ CSABA, PUSZTAI GÁBOR, LUKÁCS BETTI
Sokan szeretik a stand up comedy-t, egyre többen követik az amerikai előadókat, de még többen vallják azt, hogy ez a műfaj élőben az igazi. Ha a felsorolt dolgok mind jellemzőek rád, akkor a Stand up Factory előadást neked találták ki. A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók.
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-3102

2. Stand up COMEDY LIVE – BUDAPEST – BulGarden – akár vacsorával Szeptember 24. 19 óra.
HÁZIGAZDA: GAJDOS ZOLTÁN
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, REDENCZKI MARCSI, ZÁHONYI-ÁBEL DÁVID, PUSZTAI GÁBOR, SZŰCS DÁVID, BEREZNYAI MARTIN
A pesti BulGardenben a legfrissebb poénokkal várnak a Showder Klubból jól ismert humoristák, akik bemutatnak néhány figyelemre méltó újoncot is. Igazi klub környezet, ahol a nézők és a stand up komikusok együtt, testközelben élik át a legújabb anyagok születését..
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-live—budapest—bulgarden—akar-vacsoraval-3123

3. Stand up COMEDY SHOW – Pácz Viki és Valtner Mályki: Bohócok a való világban – közös est – SZEGEDEN A HUNGI VÍGADÓBAN Szeptember 25. 19 óra.
Az előadás két humoristája olyan, akiknek mindenük a szórakoztatás, és mindenkit meg akarnak nevettetni. Legyenek ők egy stand up comedy előadás közönsége, esetleg sorban álló emberek a patikában, vagy kollégák a munkahelyen, előlük senki sem menekül. Állnak a kör közepén és mesélnek, poénkodnak. Pácz Viki a Való Világban is tudott középpontba kerülni, Valtner Mályki pedig egy amerikai cirkuszban szórakoztatta a közönséget. Most végre ott vannak, ahol a leginkább helye van a humornak, sőt egyenesen kötelező. Két laza előadó a való világ viszontagságairól mesél meglepően őszintén…
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—pacz-viki-es-valtner-malyki-bohocok-a-valo-vilagban—kozos-est—szeged-3142

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .