A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai 2024. szeptember 12-18.

A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai 2024. szeptember 12-18.

1. Magyed: Fogat fogért – ÖNÁLLÓ EST – MONOR Vigadó Kulturális és Civil Központ díszterem – Kossuth Lajos u. 65-67.2024. Szeptember 12. 19 óra.
OPEN: RUHA TOMI
Létezik olyan életkor, amikor nem azt gondoljuk, az a legnehezebb, amiben éppen vagyunk? A 30. életévéhez közeledő Magyed a huszonévesek problémáiról, a huszonéves öregségről elmélkedik legújabb önálló estjén. Vajon ezekért a gondolatokért az a tény felel, hogy még egyetemista, vagy az, hogy már nős? Minden kiderül a Fogat fogért című önálló est végére, ahol a tőle megszokott önironikus előadás várható, sok nevetéssel. Mindegy hány éves vagy, mindegy milyen gondod van, fiatalnak és szerencsésnek fogod érezni magad Magyed sztorijait hallgatva.
Jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/magyed-fogat-fogert—-onallo-est—monor-3099

2. Magyar Stand up comedy SHOW – SZÉKELYUDVARHELYEN RO Szeptember 15. 17 óra.
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, MAGYED
A Székelyudvarhelyi Művelődési Ház, a város szívében tökéletes helyszín egy igazán szórakoztató, stand up comedy est megrendezéséhez.
Jegyek elővételben: 60 RON
Jegyek a helyszínen az előadás napján: 70 RON
Jegyek elővételi áron elérhetők online, vagy személyesen a rendezvény helyszínén.3. Stand up COMEDY LIVE – BUDAPEST – BulGarden – akár vacsorával is Szeptember 17. 19 óra.
HÁZIGAZDA: REDENCZKI MARCSI
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, LORÁN BARNABÁS, VALTNER MÁLYKI, CSATLÓS KLAUDIA, GYURCSÁN MIKLÓS
A pesti BulGardenben a legfrissebb poénokkal várnak a Showder Klubból jól ismert humoristák, akik bemutatnak néhány figyelemre méltó újoncot is. Igazi klub környezet, ahol a nézők és a stand up komikusok együtt, testközelben élik át a legújabb anyagok születését. Az élményt egy vacsorával is megspékeljük, ha akarod. Te döntesz!–https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-live—budapest—bulgarden—akar-vacsoraval-3120

4. Stand up comedy SHOW – SOPRONBAN A HOTEL SOPRONBAN Szeptember 18. 19 óra.FELLÉPŐK: REKOP GYÖRGY, GAJDOS ZOLTÁN, HORVÁTH GÁBOR, ZÁHONYI-ÁBEL DÁVID
A hangulatos, négycsillagos szálloda csupán néhány lépésre található a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra. A stand up comedy estet hagyományosan a konferenciatermben rendezzük meg…
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—sopron-3115

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .