Kiállítások a Györöki Nyári Tárlaton, Jazz- és Orgonakoncert Balatongyöröökön 2024. augusztus 1-7.

Kiállítások a Györöki Nyári Tárlaton, Jazz- és Orgonakoncert Balatongyöröökön 2024. augusztus 1-7.

1. Györöki Nyári Tárlat: Verebes György Munkácsy-díjas, Érdemes Művész kiállítása Balatongyörökön a BBMH-ban augusztus 31-ig.

2. Györöki JazzFiesta – Keszthelyi Jazz Műhely, Zongorista Találkozó – boogie-woogie piano show Balatongyörökön a – Kossuth utca, templom alatti téren augusztus 1. 20 óra.
Ha csütörtök, akkor Balatongyörökön szól a jazz! Július 11-augusztus 22. között csütörtök esténként 20-23 óra között jazzkoncertekkel várunk Balatongyörök egyik leghangulatosabb kis terén. A balzsamos esti levegő megtelik a muzsika hangjaival, igazi fiesta hangulatot varázsolva a Balaton-partra.
Zongorista Találkozó – három zongorista fergeteges boogie-woogie párbaja: Nemes Zoltán, Bacsa Gyula, Dániel Balázs és Mezőfi István (dobok)
https://www.youtube.com/watch?v=sMRMN4pRgtc

3. Györöki Nyári Tárlat: Nádor Tibor festőművész kiállítása Balatongyörökön a BBMH-ban augusztus 3- tól.
Nádor Tibor (1967 Budapest) festőművész
„Nádor Tibor valami olyan viszonyt alakít ki festészetében a természettel, a tájjal, ami maradék reményhez adódik, ami a helyrehozhatatlan, a visszafordíthatatlanul pusztító hatású viszonynélküliségünkkel szemben képes fellépni.” (Pörczi Zsuzsa, filozófus)..
https://balatongyorok.hu/programok/gyoroki-nyari-tarlat%3A-nador-tibor-festomuvesz-kiallitasa

4. Orgonák éjszakája a Becehegyi Szentháromság Kápolnában augusztus 3. 18 óra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .