A Stand Up Comedy Kumortársulat aktuális előadásai 2024. július 4-10.

A Stand Up Comedy Humortársulat aktuális előadásai 2024. július 4-10.

1. OROSZ GYURI: KÉRDEZZ! FELELEK – ÖNÁLLÓ STAND UP EST – SZOLNOKON A TISZAPART MOZIBAN, TEMPLOM ÚT 4. . JÚLIUS 04. 20:00 ÓRA.
OPEN: VALTNER MÁLYKI MIKLÓS
A világon mindenki kérdez és sajnos erre valaki mindig válaszol is. A kérdésekkel soha nincs gond, annál inkább a válaszokkal. Orosz Gyuri szerint nem mindenki alkalmas arra, hogy válaszokat fogalmazzon meg. A humorista ezen az előadáson bármire válaszol, a közönség is kérdezhet…
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/orosz-gyuri-kerdezz-felelek—onallo-stand-up-est—szolnok-3015

2. HUMORTECHNIKUM 2024 – ELŐDÖNTŐ – BUDAPEST 9. KERÜLET – BULGARDEN – VÁGÓHÍD UTCA 62AKÁR VACSORÁVAL július 8. 19 óra.
A Humortechnikum a Stand up comedy Humortársulat nyilvános stand up iskolája, ahol a jövő humoristái állnak színpadra hétről-hétre, hogy könnyeket csaljanak a szemedbe. A legtöbben poénokkal teszik mindezt, és olyan is akad, aki már annyira rossz, hogy az már jó…
Különleges stílusok, egyedi poénok szinte a születés pillanatában. A műsort a Showder Klubból jól ismert, profi stand up komikusok vezénylik le, és a rendezvény ütőerén tartja az ujját Orosz Gyuri is, aki a Humortechnikum mentora. Ha úgy alakul és jön a magas labda, Gyuri a produkciókat a helyszínen kommenteli. A korábbi Humortechnikum növendékei közül is fellép valaki minden előadáson, akik ma már a társulat tagjai.
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/humortechnikum-2024—elodonto—budapest—akar-vacsoraval-3069

3. STAND UP COMEDY LIVE – BUDAPEST – BULGARDENBEN – AKÁR VACSORÁVAL JÚLIUS 10. 19:00 ÓRA.
HÁZIGAZDA: GAJDOS ZOLTÁN
FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, NÉMETH KRISTÓF, REDENCZKI MARCSI, HORVÁTH GÁBOR, PÁCZ VIKI, BELSŐ CSABA
” A pesti BulGardenben a legfrissebb poénokkal várnak a Showder Klubból jól ismert humoristák, akik bemutatnak néhány figyelemre méltó újoncot is. Igazi klub környezet, ahol a nézők és a stand up komikusok együtt, testközelben élik át a legújabb anyagok születését. Az élményt egy vacsorával is megspékeljük, ha akarod. Te döntesz! ”
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-live—budapest—bulgarden—akar-vacsoraval-3042

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .