A Stand Up Comedy Humortársulat aktuális előadásai 2024. június 13-14 Budapesten és 19-én Esztergomban.

A Stand Up Comedy Humortársulat aktuális előadásai 2024. június 13-14 Budapesten és 19-én Esztergomban.

1. STAND UP FACTORY – AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK – BUDAPESTEN – AKÁR VACSORÁVAL IS A STAND UP COMEDY CLUB – LIKE THE GYPSIES – 1074 BUDAPEST, DOHÁNY UTCA 78-BAN JÚNIUS 13. 19:00 órakor.
HÁZIGAZDA: HORVÁTH GÁBOR
FELLÉPŐK: LORÁN BARNABÁS, TAKÁCS BÁLINT, GYURICZA BALÁZS, KÉFER ÁDÁM
A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. Meglepetés vendégek is megjelenhetnek a színpadon, de ígérjük, hogy nem fogod bánni. Ez egy olyan előadás, ami csak ma aktuális.
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2964

2. HUMORTECHNIKUM 2024 – SELEJTEZŐ 2. BUDAPESTEN 9. KERÜLET – BULGARDEN – VÁGÓHÍD UTCA 62. – AKÁR VACSORÁVAL IS JÚNIUS 17. 19:00 óra.
MENTOR: OROSZ GYURI
MŰSORVEZETŐ: VALTNER MÁLYKI
EXTRA FELLÉPŐK: TAKÁCS BÁLINT, SZŰCS DÁVID
A Humortechnikum a Stand up comedy Humortársulat nyilvános stand up iskolája, ahol a jövő humoristái állnak színpadra hétről-hétre, hogy könnyeket csaljanak a szemedbe. A legtöbben poénokkal teszik mindezt, és olyan is akad, aki már annyira rossz, hogy az már jó.
Különleges stílusok, egyedi poénok szinte a születés pillanatában. A műsort a Showder Klubból jól ismert, profi stand up komikusok vezénylik le, és a rendezvény ütőerén tartja az ujját Orosz Gyuri is, aki a Humortechnikum mentora. Ha úgy alakul és jön a magas labda, Gyuri a produkciókat a helyszínen kommenteli. A korábbi Humortechnikum növendékei közül is fellép valaki minden előadáson, akik ma már a társulat tagjai…
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/humortechnikum-2024—selejtezo-2—budapest—akar-vacsoraval-3062

3. STAND UP COMEDY SHOW – ESZTERGOMBAN A PRÍMÁS PINCÉBEN – AKÁR VACSORÁVAL JÚNIUS 19. 19:00 óra.
A jelenlegi Főszékesegyházzal egy idős, közel 3000 négyzetméteres pincerendszer -lélegzetelállító építészeti megoldásaival- nem „csak” egy étterem. Az esztergomi Bazilika alatt található Prímás Pince történelmi falai között a modern gasztronómia szellemében működik az étterem, a boralagút pedig a Kárpát-medence borvidékeit bemutató kínálattal várja a vendégeket.
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-show—esztergom-3012

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .