A Wolf Kati Band és a Pély Barna Duó koncertjei 2024. június 15. a Petőfi Kulturális Ügynökség sajtóértesítése.

Médiapartnerünk a Petőfi Kulturális Ügynökség két aktuális koncertjükről küldött értesítésítést, ezekre szeretnénk felhívni a figyelmét Minden Érdeklődőnek!!

A Wolf Kati Band és a Pély Barna Duó koncertjei 2024. június 15. a Petőfi Kulturális Ügynökség sajtóértesítése.

1. Wolf Kati Band koncertje Fertőszentmiklóson a Szabadidőközpont és Könyvtárban június 15. 18.30-kor.Wolf Kati: Énekes, dalszerző. Az évtized legjátszottabb dalának előadója, VIVA Comet – Legjobb női előadója díjjal kitüntetett, Szenes Iván, – és Gundel Művészeti díjjal jutalmazott
előadóművész Egyedülálló hangszíne, lendületes előadásmódja miatt széles közönség előtt rendkívüli népszerűségnek örvend. Mai ismertségét az X-Faktor tehetségkutató műsor hozta el, majd Ő
képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Düsseldorfban, a What About My Dreams? című dallal, melyet különdíjjal tüntettek ki. Sokszínűségének köszönhetően számtalan produkcióban találkozhatott vele a közönség a jazztől a popon át egészen a klasszikus műfajokig. Tehetségét hazai és európai szinten egyaránt elismerik.
Újragondolt pop-rock műsorában a ’80-as, ’90-es évek világát idéző nagyívű énekléssel, dallamos gitárszólókkal, sodró színpadi lendülettel, tartalmas dalszövegekkel szórakoztatja a közönséget, melyet saját zenekarával, a Wolf Kati Banddel állít színpadra.
Az esemény látogatása ingyenes.
A Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg.
A program Facebook eseményének linkje: https://fb.me/e/7wXlb5wlX

2. Pély Barna Duó koncertje Almásfüzitőn az Azaum Római Tábor ünnepi rendezvényhelyszínen /Duna út 1./ június 15. 18 óra.
Pély Barna 25 éve a magyar könnyűzenei és jazz élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. A Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, Artisjus díjas énekes-gitáros-dalszerzőt
a nyitottság és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.
Az elmúlt években Magyarországon kívül jó néhány országban adott koncertet Európában, Ázsiában és az Amerikai Egyesült Államokban.
17 évig a United zenekar frontembere volt, és emellett 6 évig dolgozott blues-rock produkciójával, a B the First-tel.
2000-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének előadóművész és
tanár szakon.
2003-2006 zsűriként, 2010-ben szakmai tanácsadóként résztvevője volt a Tv2 Megasztár  című énekes tehetségkutató műsorának.
2007-2017 a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének Jazz-ének szakvezető énektanára.
2016-ban a Dal 2016 középdöntőjéig jutott a B the First-tel- You
told me that you loved me című szerzeményével. A Sztárban sztár meg egy kicsi zsűritagja.
2020-ban a Dal 2020 zsűritagja.
2021-ben A Nemzeti Tehetségprogram fővédnöke és egyik mentora, és ebben az évben köztársasági elnök sikeres előadóművészetéért és a fiatal zenei tehetségek támogatása érdekében végzett munkája elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata
kitüntetést adományozta neki.
Pély Barna énekstílusa, hangszeres játéka, dalai, és „szlogenjei” méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla:  hogy ”Ez nem jött át!”.
Az esemény látogatása ingyenes.
A Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a
Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg.
A program Facebook eseményének linkje: https://www.facebook.com/events/7678355508899944/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .