WTM Hungary /World Top Model / Szépségverseny 2023. november 24 Budapesten az Aquaworld Resort dísztermében,

WTM Hungary /World Top Model / Szépségverseny 2023. november 24 Budapesten az Aquaworld Resort dísztermében,
Sajtóértesítésükre szertnénk felhívni Minden Érdeklődő figyelmét.

Sopron Galavics Dorina is elindul az idén Magyarországon első alkalommal debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!
Dorina ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között november 24-én az Aquaworld Resort dísztermében, ahol a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyi kerül terítékre. Ezt követően az indulók Paloma fürdőruhában vonulnak fel, és a gálaest végén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a lányok a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

„Galavics Dorina vagyok 22 éves Sopronból. Fodrász vagyok, mellette 14 éves korom óta modellkedem, és rendezvényszervezéssel is foglalkozom. A bécsi repülőtéren pedig világmárkáknak vagyok a promotere. Több szépségversenyen is részt vettem már. Szeretném magam itt is megmérettetni.”
Elérhetőségük: wtmjelentkezz@gmail.com
06 30 90 22 583
A WTM Hungary másik sajtóértesítését megtaláljátok az Oldalmenüben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .