A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai 2024. február 8-14

A Stand Up Comedy Humortársulat előadásai 2024. február 8-14.

1. STAND UP COMEDY LIVE – REDENCZKI MARCSI: RETROMÁRIA – ÖNÁLLÓ EST Budapesten akár vacsorával is Budapesten a Stand Up Comedy Clubban a Like The Gypsiesben február 8. 19 óra.OPEN: GYURICZA BALÁZS
„Bezzeg az én időmben! Ezt a mondatot már biztosan hallottad, majd egyszer azon kapod magad, hogy te is mondod. Nincs ezzel semmi gond, hiszen változik a világ és mi magunk is. Erre a változásra világít rá Redenczki Marcsi, a Showder Klub humoristája legújabb önálló estjében. Beszél kedvenc retro játékairól, gyermekkora meséiről, a divat körforgásáról, de a gyereknevelésben történt szemléletváltásról is. Hogy melyik a jobb? Ezt mindenki döntse el saját maga, a poénokban dús előadás után. Ne feledkezzünk meg a RetroMária est legizgalmasabb témájáról sem, ahol Redenczki Marcsi bemutatja 30 évnyi házasság munkáját, avagy hogyan kaptuk meg a férjünket az anyósunktól és mit hoztunk ki belőle. Gyere el, és vesd össze a saját sztoriddal!…”
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-live—redenczki-marcsi-retromaria—onallo-est—budapest—akar-vacsoraval-2820

2. STAND UP COMEDY LIVE – Marcaliban a MH-ban február 8. 19 óra.FELLÉP: OROSZ GYURI, MAGYED, GAJDOS ZOLTÁN
A stand up comedy élőben a legjobb! Ha szereted a Showder Klub humoristáinak műsorát a TV-ben, akkor ezt az előadást imádni fogod. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebbek és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Itt aztán semmit nem vágunk ki, kendőzetlenül eléd tárják a legfrissebb poénokat, és kifulladásig nevettetnek…
Bővebben és jegyinformációk:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-comedy-live—marcali-2812

3. MAGYED: A REMÉNY ARABJAI – ÖNÁLLÓ STAND UP EST Nyíregyházán az Alvégesi MH-ban február 9. 19 óra.
Minden jegy elkelt!

4. STAND UP FACTORY – AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK Budapesten akár vacsorával is Budapesten a Stand Up Comedy Clubban február 13. 19 óra.
HÁZIGAZDA: OROSZ GYURI
FELLÉPŐK: HORVÁTH GÁBOR, PÁCZ VIKI, BELSŐ CSABA
A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. Meglepetés vendégek is megjelenhetnek a színpadon, de ígérjük, hogy nem fogod bánni. Ez egy olyan előadás, ami csak ma aktuális. A STAND UP COMEDY CLUB a Dohány utcai, Like the Gypsies Kultúrklubban vár…
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/stand-up-factory—budapest—akar-vacsoraval-2816

5 OROSZ GYURI: KÉRDEZZ! FELELEK – ÖNÁLLÓ STAND UP EST
VALENTIN-NAPI KÜLÖNKIADÁS Hajdúdorogon a Móra Ferenc ÁI. Dísztermében február 14. 19 óra.
Open: Valtner Mályki Miklós
A Showder Klub hajdúdorogi származású humoristája, Orosz Gyuri február 14-én mutatja be legújabb önálló estjét. Vigyázz! Az előadás extra, Valentin-napi szorikat is tartalmazhat!
A humorista ezen az előadáson bármire válaszol, a közönség is kérdezhet. A válaszok úgy lesznek viccesek, hogy sokszor el is gondolkoztatnak. A műsorban sok fontos dolog kiderül. Megtudhatjuk, hogy mi lenne, ha nem lennének madarak a földön, mi lenne, ha nem lenne az interneten felnőtt tartalom, mit tegyünk, ha a szomszéd lopja az áramunkat és arra is választ kapunk, hogy mit jelent, ha azt álmodjuk, hogy Daniel Craig vezeti az iskolánk buszát. Gyere és ismerd meg Orosz Gyuri válaszait a világ nagy kérdéseire….
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/orosz-gyuri-kerdezz-felelek—onallo–est—valentin-napi-kulonkiadas—hajdudorog-2835

VI. Fergeteges farsangi karnevál a Velencei-tónál 2024. február 10. 14 órától.

Az idei Velencei Karneválról érkezett sajtóértesítésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, és egyben jó szórakozást kívánunk minden részvevőnek a Velencei-tó partján!! – Budapesttől 40 km-re immár hatodik alkalommal költözik a karneváli vidámság egy napos pergő programokkal.

VI. Fergeteges farsangi karnevál a Velencei-tónál 2024. február 10. 14 órától.

Velencén, a Hauszmann Alajos Művelődési Ház otthonául szolgáló kastélynál immáron hatodik alkalommal rendezik meg a Velencei Karnevált.
A gyerekeket, a felnőtteket, a családokat, a baráti társaságokat egyaránt megszólító, látványos rendezvény egy olyan átgondolt kulturális-turisztikai koncepció része, amely a lokális adottságokat egy szélesebb társadalmi kontextusban átgondolva kínálja fel mind a lakosság, mind a turisták számára, és nem titkolt célja, hogy átformálja a hely szelleméről kialakult sztereotíp képet, amelyet jórészt csak nyári fürdőzések rajzoltak az odalátogatók emlékezetébe.
Fergeteges, alakoskodó karneváli felvonulás, szemkápráztató látványosságok, vidám zenék, utcabál, farsangi öltöztető, játszóház és mágikus, tüzes programok várják a közönséget.
Programok:
Felvonulás és színpadi programok:
14.00 Farsangi felvonulás a Zöldliget Iskolától (Velence, Kis u. 1.) a Kastélyig
14.45 Fenevadak a vásári forgatagban – az Óriásbábos Komédiások előadásában
15.20 Farsang farka – a Holló Együttes koncertje
16.20 Az élet vize – farsangi játék Écsi Gyöngyi Árgyélus Meseszínháza bemutatója
17.00 Farsangi utcabál a Funky Doki együttessel
18. 00 Sárkánytusa – a Kócos Tűzzsonglőr Társulat produkciója
18.30 A kiszebáb elégetése – táncos szertartás keretében
Folyamatos programok:
Farsangi-történelmi öltöztető
Manófalvi kalandvár
Büfé
Kézműves termékek vására