XV. Oldtimer Show a Magyar Vasúttörténeti Park-ban 2020. október 9-11.

A mai napon a szervezők sajtótájékoztatóban megerősítették, Jövő hétvégén Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban. Szerettel, a vírusvédelmi intézkedések megtartása mellett a rendezvény LÉTSZÁMKORLÁTOZÁS NÉLKÜL megtartható ! Örülünk a hírnek, és szívesen hívjuk fel a figyelmét minden érdeklődőnek.

XV. Oldtimer Show a Magyar Vasúttörténeti Park-ban 2020. október 9-11.

A jubileumi rendezvényre extra kiállítási anyaggal várják a vendégeket! Magyarországi rendezvényeken még sosem látott oldtimerek autók sokasága lesz kiállítva.
Az évenkénti nagysikerű októberi Disznótoros Kolbászfesztivál a zenés-táncos programok 500 fős limitje miatt most elmarad. Ezt pótolandó, óriási „Kolbászvásár” csatlakozik az oldtimerekhez.
A nyitvatartása 3 órával bővül az előző éviekhez képest: péntek 12:00-19:00 (+2ó), szombat 09:00-19:00 (+1ó), vas. 09:00-18:00-ig.

A teljes sajtóértesítést megtaláljátok az https://www.oldtimershow.hu/oldtimer-show-2020/ oldalon.
Terjedelme miatt néhány kedvcsinálót idézünk:
“100 évnél is idősebb motorok, fakerekű autók, traktorok, buszok, teherautók, veterán katonai járművek, gőzmozdonyok, vasúti kocsik és kerékpárok: 500db válogatott oldtimer kerül bemutatásra! Minden típusból csak 1-1 példányt mutatunk be!”
“Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan nagyszabású nosztalgia rendezvény, amely számos kiegészítő programjával egész napos kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.A Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összekapcsolásával 10 hektárosra bővített rendezvényterület megtelik látványossággal egy hosszított hétvégére. 2020-as újdonság egy újabb átjáró nyitása a kép park között..”
“A „szocialista” korszak autói a West nevű mozdony-fűtőházba kerülnek, ahol egy verklis tekeri majd a nosztalgia hangulatot. A Keleti-Pályaudvar óriás makettje előtt exclusiv oldtimer kerékpár kiállítás lesz látható.”
“A gyermekekre sok díjmentesen használható játék vár: régi termelőeszköz interaktív kiállítás, kézműves foglalkozás, íjászat, airsoft lövészet, arcfestés és játszótér. Az állatsimogatónkban 30 féle állatka lesz.”
“A park minden interaktív vasutas programja üzemelni fog ezen a hétvégén”
“A gasztronómia és a hagyományőrzés nagy teret fog kapni! Hatalmas Kolbászvásár lesz, ahol a 200 féle füstölt kolbászon kívül mindenféle disznótoros étel is kapható lesz. Gasztro utcában és a Vásártéren kézműves ételeket lehet majd kóstolgatni és vásárolni: kürtőskalács, sajt, fűszerek, méz, lekvár és egyéb háztáji ételek. A melegkonyhás ételeket a „Disznótoros Kolbászfesztivál”-unk profi szakácsai fogják készíteni és azokat szabályozott árakon árusítják majd a látogatóknak, a mindkét parkban felállított házias vendéglőkben.”
A jegyvásárláshoz, parkoláshoz, megközelítéshez keressétek fel az https://www.oldtimershow.hu/oldtimer-show-2020/ oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .