XII. Síkvölgyi Lovasnapok Tatabányánál 2021. augusztus 14-15.

Idei hagyományos és hagyományőrző rendezvényükről küldött tájékoztatót a Tatabányai Síkvölgyi Lovarda, az Eszterházy Lovasklub székhelye. Erre szeretnénk felhívni a figyelmeteket. A Lovarda a Környe-Vértessomló-Tatabánya háromszögben található, GPS koordinátái: 47°32’21.13″É 18°22’49.82″K.

XII. Síkvölgyi Lovasnapok 2021. augusztus 14-15.Az Eszterházy Lovasklub Egyesület rövid tájékoztatója:
“A Síkvölgyi Lovarda ad otthont a hagyományos programnak. Támogatóinknak köszönhetően idén is ingyenes valamennyi aktivitás és maga a programon való részvétel. A két napos rendezvény első napján Regionális Díjugrató versenyre várják a szervezők a lovasokat és az érdeklődőket, a második napon, augusztus 15-e pedig hagyományőrző lovas családi nap foglalkoztatóval, játékokkal, lovaglási és lovaskocsikázási lehetőséggel, látványos lovas bemutatókkal. A programhoz egy gyermekrajz pályázat is kapcsolódik idén, ennek részleteit is csatolom.”
Program:
Augusztus 14: Díjugrató lovasverseny
Nevezések számától függ a kezdés és befejezés.
Nevezni, tájékozódni: www.dijugratas.hu
Augusztus 15. vasárnap
Kb. 10 órától 14 óráig fogatos baráti találkozó, délután lovas bemutatók. 11-18 óra között gyermekprogramok.
A plakáton feltüntetett programok ingyenesek, belépőjegy nincs.
A lovaglási lehetőség délután a Lovarda bemutatójától függően szünetelhet !
Információ: info@sikvolgyilovarda.hu
Néhány kedvcsináló mondat a Lovarda honlapjáról:
” A Síkvölgyi Lovarda hatalmas területe és az azzal szomszédos Vértes hegység vadregényes tája egyedülálló lehetőséget nyújt a kikapcsolódáshoz, akár lovasként, akár csak egyszerű kirándulóként látogatsz el hozzánk.
Lovardánk Tatabánya és Környebánya között Síkvölgypusztán, a gyönyörű Vértes erdeinek közvetlen közelében fekszik. Tatabányáról autóval 5 perc, de biciklivel, busszal is jól megközelíthető.
A tenyésztés mellett legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy a lovagolni vágyó gyermekek és felnőttek megtanuljanak és megszeressenek lovagolni, a hobbilovasoktól a sportlovasokigmindenki jól érezze magát nálunk.
A lóra nem kívánkozók számára ajánljuk a fogatozást.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .