XI. Síkvölgyi Lovasnapok 2019 augusztus 10-11-én. – az Eszterházy Lovasklub szervezésében.

Új helyszínről, a Tatabánya melletti Síkvölgyi Lovarda legfontosabb rendezvényéről érkezett plakát és leírás, ezt szeretetnénk a figyelmébe ajánlani Minden Kedves Olvasónknak, főleg a lovak, a lovaglás szépségei megismeréséhez egy kellemes szórakoztató ingyenes családi program keretében.

XI. Síkvölgyi Lovasnapok 2019 augusztus 10-11-én. – az Eszterházy Lovasklub szervezésében.

A Síkvölgyi Lovarda Tatabánya és Környebánya között Síkvölgypusztán, a gyönyörű Vértes erdeinek közvetlen közelében fekszik. Tatabányáról autóval 5 perc, de biciklivel, busszal is jól megközelíthető.
A Lovasnapok célja, hogy közelebb hozza az embereket a lovakhoz, bemutassa nekik ezeknek a csodálatos lényeknek a sokoldalúságát, ízelítőt adjon a különböző lovas sportokból. A lovasnapok keretein belül , de önálló rendezvényként is több díjugrató verseny is látható augusztus 10-én 9 órától.

Vasárnap 10 órától Fogathajtás (akadály- és vadászhajtás)

14 – 19 óráig Családi nap, hagyományőrző és lovas bemutatókkal:
Kelemen Zsolt lovas íjász, a Síkvölgyi Lovarda bemutatója, Múltunk és Jövőnk Egyesület íjászai, Hamza Viktória szabadon idomító bemutatója, Koltai Polett dámalovas és Pénzes Gábor huszárbemutatója, Csákberényi csikósok és a pusztaötös.

Vasárnap 10 órától családi kísérő programok:
A középkor előtti idők lovashagyományai, lovasíjászat, íjászat, ügyességi játékok, kézműves játszóház, Lovarda olimpia, lovagoltatás, lovaskocsikázás, arcfestés, ólomöntés, kovácsbemutató.

A rendezvényre a belépés díjtalan és valamennyi aktivitás térítés nélkül vehető igénybe.

Köszönjük az értesítést, jó szórakozást kívánunk a Síkvölgyi Lovarda vendégeinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..