VIII. Dinnyetörő Fesztivál Hevesen 2018.augusztus 10-11.

A nagymúltú Hevesi Dinnye kerül törésre a hétvégén. A töréshez nagyban hozzájárulnak az egyre népszerübbé váló kéinapos rockzenei rendezvényen fellépő zenekarok és fiatal rajongótáboruk. A fesztivál programját Kedves Partnerünk juttatta el hozzánk, szívesen adjuk át az érdeklődőknek.

VIII. Dinnyetörő Fesztivál Hevesen 2018.augusztus 10-11.

Augusztus 10-én, péntek délután 5 órától a hazai underground rockzenei szcéna legnevesebb és leghangosabb zenekarai veszik birtokukba a színpadot, hogy vasárnap hajnalig szórakoztassák a kemény zene kedvelőit.
A fiatalok által szervezett fesztivál már igazi hagyománnyá nőtte ki magát, hiszen aki volt már, az szívesen jön vissza a remek hangulat miatt. Nem véletlen, hogy a rendezvény évről évre egyre több látogatót vonz, amely nem csak a családias környezetnek és a színvonalas koncerteknek, hanem a vidám hangulatú programoknak is köszönhető.
Szombaton várhatóak remek nappali programok Metálchili, Sörszívószál, Sörpisztoly és Dinnyactivity, lesznek még hagyományőrző bemutatók, gyermekprogramok, paintballozási lehetőség és egy helyi művész, Lola’s Art is várja a látogatókat a saját standjával.

10 zenekar lép fel, a rock minél több műfajából, az ír kocsmazenétől kezdve a punk rockon át a metált játszó zenekarokig. , sorversenyek és a fesztivál ideje alatt a paintball különböző formáit is kipróbálhatják a látogatók.

Programok és fellépők:
Augusztus 10. péntek 17 órától
DJ OSONÓ ZAPROZSEC –RockDisco
ANONYM ROCK BAND
DOWN FOR WHATEVER
PHRENIA
THE TUMOR CALLED MARLA

Augusztus 11. szombat 15 órától:
Vizicsata
HEARTKILLER
HELO ZEP!
TAKSZIHÁROM
BAD SECTOR
BANKRUPT

A rendezvényre az egy napos belépő 2500 Ft, de sokkal népszerűbb a két napra szóló bérlet, ami 3000 Ft-ba kerül, s ebben az árban a sátrazási lehetőség, valamint a relax sarok használata is benne van! Egy biztos, aki ezen hétvégén a Dinnyetörő Fesztivált választja feledhetetlen élményekkel tér majd haza!.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..