VIII. Balatonszárszói Sárkányfesztivál 2018. július 28 – augusztus 5.

A Népszerű Sztár, Süsü az egyfejű Sárkány a főszereplője és névadója Balatonszárszó főleg a gyerekek örömére rendezett hagyományos fesztiváljának, az idén már 9 napon keresztül.

VIII. Balatonszárszói Sárkányfesztivál 2018. július 28 – augusztus 5.

Csukás István örökéletű figurája, a szelíd, virágkedvelő Süsü és az író többi mesefigurája gyerekeket és felnőtteket gondtalanul elszórakoztat a Csukás Színház segítségével, zenés mesejátékokkal, színházi előadásokkal, családi és gyerekprogramokkal.
28-án 9.30 a megnyitó a Tóparti Zenepavilonnál, 11 órakor Csukás – Bergendy: Süsü, a sárkány kalandjai zenés mesejáték két részben
Csukás Színház – Hadart Színház előadása. Jegyár: 1 400 Ft
11-18 óra között Sárkányhajózás a Központi strandon.
29-én Egészségnap: mozgással, egészséges ételekkel és életmóddal kapcsolatos programok.
30-án Alma együttes koncertje
31-én 19:30 Zenepavilonnál
Csák György: Piroska – báb mesejáték – a Budapesti Dumaszínház Gyerekhajó előadása1-én Zenés mesegála – gyermekrevü – a Budapesti Dumaszínház Gyerekhajó előadása. Jegyár: 2 800 Ft.
2-án 21 óra Horgas Eszter fuvolaművész, Falusi Mariann énekesnő és a Class Jazz Band koncertje Jegyár 2800 Ft3-án 10.30 Boros – Bednai: Macskakirály magyar népmeséből szőtt vidám mesemusical – a
Pódium Színház előadása. Jegyár: gyerek 900 Ft, felnőtt 1100 Ft
21 órakor 1:00 Csukás Színház
Harsányi Gábor: Édes Alkony zenés vígjáték – a Pódium Színház előadása
4-én a Zenepavilonnál 20 órakor Sárkány ármány – Gólyalábas interaktív utcaszínház, tűzzsonglőr show – a Hórihorgas Mutatványos Kompánia előadása.
5-én 10.30 Csukás – Bergendy: Süsü, a sárkány kalandjai zenés mesejáték – Kaposvári Roxínház előadása /a részleteket a színház sajtóértesítésében láthatjátok. /

Forrás és fényképek a rendezvény honlapja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..