VII. Cervinus Művészeti Fesztivál Szarvasi Vízi Színházban 2018. július 11-24.

Ritka és szerencsés dolog, ha egy programokat gyűjtő és ismertető honlap rendezvény-beküldő partnerei egy városból küldik a jobbnál-jobb rendezvényeket. Így vagyunk Mi Szarvassal. Rendszeresen érkeznek programok a KMNP-ből, köztük a Kőrösvölgyi Látogatóközpont és Vadasparkból, a Mini Magyarország népszerű rendezvényeiről, az Őszi híres-neves Szilvanapokról, most pedig a Szarvasi Cervinus Teátrum nyári Művészeti Fesztiválja programjairól érkezett sajtóismertető. A beküldője Állandó Partnerünk, egy rendezvényeket szervező és népszerűsítő cégtől.
A Szarvasi Cervinus Teátrum komoly művészeti múlttal 2004 óta a Szlovák Nemzeti Színházzal az igényes színházi kulturális igényeket elégíti ki. Magyarországon eddig nem játszott érdekes darabokat mutatnak be, többnyire szlovák szerzők műveit.

VII. Cervinus Művészeti Fesztivál Szarvasi Vízi Színházban 2018. július 11-24.

“A táncjátéktól, a musicalen és az egyedülálló felolvasószínházon át különleges színházi műfajok váltják egymást 14 napon keresztül a víz felett. A nyári művészeti fesztivál évről évre egyre több látogatót vonz Szarvasra, ami a gondosan összeállított, minden korosztály számára érdekes és értékes programoknak köszönhető.
A romantikus helyszínen olyan romantikus témájú közönségsiker darabok, mint a Hotel Menthol és az Ármány és Szerelem musical változatai is műsorra kerülnek július közepén.

A fesztivál nagyszabású Musical Gálával indul, majd a Valahol Európában (musical), a Lili Bárónő(operett), az Éjféli mise (felolvasószínház), a külföldön és a legutóbb Budapesten, az Erkel Színházban is zajos sikert arató Csodaszarvas (musical) is többek között színpadon dobbant. Néptáncgálával ünneplik a Tessedik Néptáncegyüttes 50. Születésnapját, és igazi kuriózumként a zárónapon pedig a Drótos Jankó szlovák témájú táncszínházi előadása lesz megtekinthető.

Varga Viktor, a Cervinus Teatrum főrendezője a széles programkínálat bemutatása mellett Szarvas város és a színház kiváló kapcsolatáról is beszélt a sajtóeseményen, amely elengedhetetlen a sikeres, igényes munkához. Hozzátette, a társulat munkáját a jókedv, művészi szabadság és összetartás jellemzi.

A szervezők az idei évben is gondoltak a jótékonyságra. A VIP jegyekből befolyt összegekből hátrányos helyzetű családok gyermekeinek egész éves bérletet ajánlanak fel. Mottójuk és küldetésük „egy gyermek boldogsága megfizethetetlen”

Egy biztos, aki július 11 és 24 között a Vízi Színházba látogat, az szívmelengető, örök emlékekkel tér majd haza. Hiszen a társaság szereti a boldogságot.

További Infók:
Cervinus Művészeti Fesztivál
Jegyrendelés: 06 66/311-464
Jegyfoglalás: http://cervinusteatrum.weebly.com/jegyrendeles.html
Bővebben: www.cervinusfest.hu
Facebook: www.facebook.com/cervinusfest/ “

Köszönjük az információkat, aki teheti, ne hagyja ki a Cervinus Teatrum előadásait a Szarvasi nyárban.

Adatkezelési Tájékoztató !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..