V. Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál Kunszálláson 2018. június 8-10.

Rendezvénymeghívó érkezett Kunszállásról, erre hívjuk fel a figyelmét Minden Kedves Olvasónknak.
Kunszállásról annyit kell tudnunk, hogy Kecskemét és Kiskunfélegyháza között fekszik a kis község, lakosainak száma 2015-ben nem érte el az 1700 főt. A faluban található egy falumúzeum, egy tájház és minden nyáron búcsút rendeznek. Hagyományos rendezvényén megtellik a község Magyarország egyik legjelentősebb, szárazföldi military parádéjára.

V. Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál Kunszálláson 2018. június 8-10.

Helyszín a Somogyi Szabadidőközpont. Három napos ingyenes rendezvény a 170 éves Magyar Honvédség tiszteletére. Katona romantika és interaktív történelem elevenedik meg számtalan elfeledett működő hadi járművel, korhű csatajelenetekkel, minősített hadi hagyományőrzőkkel, az Ismerős Arcok zenekar fellépésével minden korosztály számára.
A 2018-as év újdonságai: családbarát kialakítás, légibemutatók, II. világháborús német vs. amerikai összecsapás immitáció, díjmentes belépés, hadi élőképek a római légiótól a modern hadviselésig.
Rendező: HMFEST Military Hagyományőrző és Szabadidő Egyesület.
Lesz izgalom, csatajelenetek, színes korabeli mundérok, terepjáró polgári járművek katonai felhasználással és egyéb nyalánkságok kicsiknek és nagyobbaknak.

Adatkezelési tájékoztató!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..