Születésnapján MESE-TÉRREL bővül a Szarvasi Mini Magyarország Makettpark április 7-től.

Bár a hír április 1-én érkezett, de ajánlom minden gyereknek, gyerekes családnak, vegye komolyan a Szarvasi Mini Magyarország következő oromhírét a park bővítéséről.

Születésnapján MESE-TÉRREL bővül a Szarvasi Mini Magyarország Makettpark április 7-től.

A Mini Magyarország makettpark idén ünnepli hatodik születésnapját. Ahogy minden évben idén sem maradhatnak el a fejlesztések, kreatív ötletek, melyek mind a látogatókat szolgálják.
Egy születésnapot a meglepetések tesznek különlegessé, így a Mini Magyarország is készül eggyel. A nemrég átadott 5 új makett mellett ezen a napon kerül átadásra az egyedi mesejátszótér, melyet a gyerekek a szülinapon már birtokba is vehetnek.


2019. április 7-én vasárnap nem akármilyen születésnapot tart a Mini Magyarország, hiszen a Mese-tér mellett lufival fogadják a gyerekeket, ingyenes arcfestéssel várják a kicsiket és a napot koronázva 14:00-kor megérkezik a 130 szeletes, ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni!
A makettpark új attrakcióját, a Mese-teret a neves és ismert játszótér készítő Kő Boldizsár tervezte, aki nem csak hazánkban, hanem külföldön is elismert alkotó. Hozzá kapcsolható többek között Balatonbogláron a magyar tenger mesekert, a visegrádi Mátyás király mesekert, de Spanyolországban és Lengyelországban is felkérték játszóterek megvalósítására.
Boldizsár a Mini Magyarországba is igazi képzőművészeti alkotást készít, amelyek nemcsak a gyerekek számára nyújtanak majd remek szórakozást, hanem a felnőtteknek is tartogatnak meglepetéseket. A nem szokványos játszótéri elemek, az egyedi fejlesztésű játékok, a sok-sok mesés elem, illetve gyönyörű színhasználat mind a Mini Magyarország makettparkot gazdagítják, és ezzel a látogatókat is.

További információ:
Web: http://www.minimagyarorszag.hu/
E-mail: info@minimagyarorszag.hu
Facebook: http://www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..