Sebesség Fesztivál a Tököli Repülőtéren április 14-15.

Az illetékes rendezőcégtől érkezett rendezvény tájékoztatója az autók, a sebesség szerelmeseinek szól, nehogy kihagyják ! “Április 14-15-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, a legtöbb versenyzőt felvonultató drift rendezvényen!
Nem csak nemzetközi, hanem hazai szinten is megkezdődik az autósport-szezon. Itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne egyértelműbb jele, mint a szabadtéri autós rendezvények szezonjának elindulása. Köztük is a legnagyobb benzingőzös esemény, a tököli Sebesség Fesztivál!

Sebesség Fesztivál a Tököli Repülőtéren április 14-15.“Az ország első nagyszabású családi motorsport-hétvégéjének alapját 2011-as indulása óta a színvonalas drift- gyorsulás „kombója” biztosítja. Ehhez az évek során sorban érkeztek a különböző kísérőprogramok és autós találkozók, melyek közül a két legaktívabb hazai tábort sikerül évről-évre megmozdítania a szervezőknek.
Visszatérnek téli álmukból a legújabb vasak és a füstre éhes pilóták, akik a Tököli pályán tudásukkal elkápráztatják a kilátogatókat!
A szombat a versenyprogramban még ugyan a bemelegítésé és a látványos kvalifikációké, de lesz gyorsulási futam, sokak nagy örömére a Fritzen Fest, azaz a különleges német autók találkozója.

A Drifted Országos Bajnokság szempontjából a rendezvény fő napja a vasárnap, amely nagyon komoly program-arzenált ígér, lélegzetelállító versenyekkel. Ha mindez nem lenne elég, ezen a napon a japán autók százait vonzó Red Sun Fest is várja a látogatókat, autó szépségverseny és távirányítós autó verseny (RC drift) kíséretében. .

A programokból: Április 14. Szombat: DRIFTED Edzés – Gyorsulási Futam – Fritzen Fest –
Jungle Taxi.
Április 15. Vasárnap : DRIFTED Országos Bajnokság – Red Sun Fest 2018 – Autó szépségverseny – Távirányítós autó verseny (RC Drift)

Gumifüst, izgalmas és feledhetetlen programokvárják a kicsiket – és nagyokat Tökölön. Ne tökölj! Irány Tököl! ”

Köszönjük az információt, felhíjuk rá a figyelmét Minden Érdeklődőnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.