Rendezvénykörút a Balatonnál 2019. július 12-14. II. rész: Zala megye1.

Mint azt ígértük, júliusbsn, augusztusban minden héten követjük a Balatoni programokat megyénként részletezve, néhány mondatos ismertetővel célozva a nyaralókat, helyieket.

Rendezvénykörút a Balatonnál 2019. július 12-14. II. rész: Zala megye

1. Gyenesdiási Bornapok – Bormustra július 11-14.
A Keszthelyi Hegység napos lankáin finom borokat készítenek. A Gyenesi, Vonyarci, Györöki borok a Balaton-Felvidéki Borrégióban is külön pódiumot kérnek. Gyenesdiás hagyományos nyári bornapjaira a helyieken kívül zalai és badacsonyi borházak is meghívást kapnak. Gasztronómiai, boros, kulturális programokkal teli a Kárpáti korzó.  Büfések, kézművesek, népművészek kínálják a portékáikat.
A rendezvénysátorban kora estétől késő éjszakáig kulturális és szórakoztató műsorok zajlanak, melyek kitűnő kikapcsolódást ígérnek a kisgyermekes családoknak, a magyar kultúra kedvelőinek és a táncolni vágyó fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.
Bővebb információ: https://www.gyenesdias.info.hu/esemenyek/gyenesdiasi-bornapok/

2. XIII. Laskafesztivál Várvölgyön július 12-13.
Várvölgy valamivel több, mint 1000 fős falu Keszthelytől 15 km-re. A fesztivál helyszíne a labdarugó pálya.
Az ismertetőkből az nem derül ki, hogy laskát készítenek-e, de hogy pergő szórakoztató programokban lesz része az ide látogatóknak, az majdnem biztos. Csak néhány fellépő: Vagabond Trió, Cserszegtomaji Tátika Népdalkör, Soltész Rezső, Quintett zenekar, Dance zenekar stb.

3. a Balatongyöröki JazzFiesta – Dívák estje a Kossuth utcában július 11. A Partnereink saját oldalán találjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..