Rendezvénykörút a Balaton Körül 2019. 18-21. II. oldal: Zala megye.

Július harmadik hetében a Balatonnál folytatódnak a kis- és nagy rendezvények. Balatongyörökön három napos a borünnep, Keszthelyen öt napos a sörünnep  a Keszthelyi Sörfesztivál július 17-21. Reméljük addig a nyár is visszatér, ha lehetséges, Nagy időjárási balhé nélkül !! – Folytatódhatnak a pár mondatos Rendezvénykörutak.

Rendezvénykörút a Balaton Körül 2019. 18-21. II. oldal: Zala megye.

1. Balatongyöröki Balatongyöröki Borfesztivál július 18-21.
Balatongyörök borászati és szórakoztató fesztiválját keresd saját Partneri oldalukon!

2. IV.  Keszthelyi Sörfesztivál július 17-21.
A fesztivál főszereplője öt napik a “sörhadsereg”. Üveges éss csapolt, világos, barna, félbarna, gyümölcssör, APA, IPA, EPA jelzésű között válogathatnak a sörimádók. De azért helyet kap a bor, pálinka, street food, kézműves vásár. Az enni-innivalókon kívül a fellépők hozzák a zenét, táncot, vigasságot. Lesz Sörtörténeti előadás és a Sörivó verseny sem maradhat el.
A Fesztivál nem titkolja, hogy Serfőzőék körbe sörözik a Balatont, V. Alsóörsi Sörfesztivál – július 10-14. és a III. Balatonföldvári Sörfesztivál – július 24-28.
https://www.facebook.com/events/1086751861513408/

3. Los An Gyenes 2019 – Gyenesdiáson július 20-21.
Igazi Amerikai retrohangulat költözik a Gyenesdiási Kárpáti Korzóra. Hamisítatlan ’50-es évekbeli érzés fura fazonokkal, rengeteg hajzselével, csinos lányokkal, csodás autókkal és pörgős Old Rockabilly zenével.
A látványos retro amerikai autócsodák 10 óra körül érkeznek. Közben DJ Johnnny gondoskodik a hozzáillő zenékről, zeng a rockandroll, lesz vintage shop, jönnek pin up lányok és a rockabilly srácok, lesz strandolás is.
A délutáni program: 15.45 – Megnyitó a sörsátorban!
16.00 – Miss Los An Gyenes szépségverseny
16.45 – Az amerikai autók díjazása
17.30 – Miss Los An Gyenes eredményhirdetés
18.15 – Tombola
20.00 – Red Roosters (HU)
21.30 – Ed Philips and the Memphis Patrol (HU)
23.00 – STRIKE (ITA)
24.00 – Rockin’ music
02.00 – The End
https://www.gyenesdias.info.hu

4. Kánikula Fesztivál Zalaegerszegen július 20.
Helyszín az Apáczai Csere János Művelődési Központ és környéke.
A kosárlabda pályán felállított színpadon gondtalan, szórakoztató programok sora kezdődik sörivó és dinnyeevő versennyel, majd folytatódik gyerekprogramokkal, tűzoltó, mentő és rendőrautók bemutatójával és más nyalánkságokkal. A fellépők között Szandi 17 órakor, az Új Fiesta 19 órakor. 20 órától Brazil Szamba Show, utána Latin Party zárja a napot. A Nyírfakertben gyerekprogramok és csillagászati távcső, a kézilabdapályán aszfaltrajzverseny, a Műv. Központ udvarán és a színpadtéren is egész napos szórakozás várja a családokat. https://www.programturizmus.hu/ajanlat-kanikula-fesztival.html

A harmadik oldalon Somogy megyei programok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..