Régészet Napja két keréken Hatvanból 2021. június 19.

Rendezvényeiről, Júniusi Programjairól küldött értesítőt Kedves Partnerünk, a Hatvani Tourinform. Kerékpártúrával kapcsolódnak az Országos Rendezvényekhez. Ajánljuk Figyelmetekbe!

Régészet Napja két keréken Hatvanból 2021. június 19.Kerékpártúra Hatvan-Jászfényszaru között Kassa András helytörténeti kutatóval és Gál Andrea régésszel (Hatvany Lajos Múzeum)
“Most egy rendhagyó programmal készülünk, melyet a Hatvany Lajos Múzeum és a Tourinform Hatvan közösen szervez. 2021.06.19-én egy egész napos kerékpártúra keretein belül felfedezzük Hatvan és Jászfényszaru között található rejtett értékeket, régészeti lelőhelyeket, melyekről a túravezetőktől hallhatnak érdekességeket.
Az előzetes kérdéseket megelőzve, a programon való részvételhez nem szükséges a védettségi igazolvány, ellenben előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi elérhetőségeken lehet megtenni június 17-ig:
Személyesn a Tourinform Hatvan Irodában /Grassalkovich u. 8./
Telefonon a 37/740-774
E-mailen a hatvan@tourinform.hu címen.
Esőnap esetén Gál Andrea régész tart előadást a Hatvany Lajos Múzeumban 10 órától.
Program kezdete: 9 óra
A rendezvény ingyenes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .