Reformkori Mini Színház a Szarvasi Mini Magyarországban Makettparkban 2018. augusztus 12.

Kedves Partnerünkről, a Szarvasi Mini Magyarország Makettparkról tudhatjuk, hogy megnyitása óta /2013/ nemcsak többszörösen bővülő épület-makettjaival kápráztatja el látogatóit, hanem időnként tartalmas családi és kulturális programokat szervezve várja az érdeklődőket. Legutóbbi sikeres rendezvényükről, a Kisvasutak Nagy Napjáról adtuk közzé beszámolójukat. Most a legújabb nyári programjukra hívjuk fel a Figyelmét Minden Kedves Olvasónknak.

Reformkori Mini Színház a Szarvasi Mini Magyarországban Makettparkban 2018. augusztus 12.

A különleges kulturális időutazásban rendhagyó, mini színházi zenés előadásokkal várják a vendégeket.

Programok a teljesség igénye nélkül:
Mini, zenés operett jelenetek (Huszka Jenő operett részlet), Ady és Babits vers részletek, Kazinczy idézetek, részlet Széchenyi beszédéből. Mindezek reformkori öltözetben, a békéscsabai Jókai Színház fiatal színészei és a Színitanház hallgatói előadásában. Első tematikus előadásuknál a reformkorra esett a választás, hiszen hazánk és egyben a makettpark több épületét is ennek az újító korszaknak, köszönhetjük többek között: Lánchíd, Esztergomi Bazilika, Debreceni Református nagytemplom.
A korhű ruhát viselő színészekkel a nap folyamán fotózkodni is lehet, mindezt normál hétvégi belépővel!

Augusztus 12-én 9:00-16:00-ig különleges időutazásra várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők!

A Mini Magyarország a tökéletes kirándulóhely. Az ország legnagyobb arborétumában Magyarország nevezetességei gyerekbarát méretben egy helyen, felnőtteknek, gyerekeknek, családoknak és osztályoknak egyaránt kötelező országjáró program.

Mini Magyarország makettpark
Cím: 5540 Szarvas, I. kk. 9.

Web: http://www.minimagyarorszag.hu/
E-mail: info@minimagyarorszag.hu
http://www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas

Köszönjük az információkat, sikeres rendezvényt kívánunk !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..