Programok Egerben és környékén 2019. május 24-28.

Egerben régészeti szakmai program, Gyereknapi rendezvények, Dumaszínház és Egerszalókon Borkóstoló program várja az érdeklődőket.

Programok Egerben és környékén 2019. május 24-28.

1. Régészet napprogramjaihoz csatlakozva mutatják be az érdeklődőknek az elmúlt évek tudományos munkáit, a lelőhelyek és leletek felfedezésétől a tudományos feldolgozásig.  Régészet Napja Konferencia  Beszámolók az Egri várban és Heves megyében végzett ásatások eredményeiről-
Május 25. szakmai előadások 14.00 – 17.00 a Dobó-bástya Rendezvényteremben
Május 26. programjai részletesen: https://visiteger.com/programok/osszes/regeszet-napja-az-egri-varban

2. Gyereknap az Agria Parkban május 25.

A már hagyománnyá vált ünnepségen, az Agria Park Díszkertjében május 25-én délelőtt 10 órától kézműves foglalkoztatók, Hétpróbás Játszórét, ügyességi játékok, bábkészítés, és még sok más népi játék várja a kalandra vágyó gyerekeket.
11 órától a Kisötlet Gyermekszínpad előadásában a Nyomozás az erdőben című interaktív mesejáték varázsolja el a kicsiket, 15 órától pedig a Dance Forever SE táncbemutatója látható.
A Gyermeknapi programok ingyenesek!

3. Napbor Ünnep Egerszalókon a St. Andrea Szőlőbirtokon május 25. 17 órától  5. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea NAPBOR Ünnep, amelyre a kerek évforduló alkalmából különleges meglepetéssel készülnek. 
A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltanak a rendezvény végén.
Program: Pincelátogatás (2 óránként) ifj. és id. Lőrincz György társaságában | Borbár a legújabb St.Andrea borokkal | Gasztronómiai specialitások

4. KisEgér Fesztivál az Érsekkertben május 26-június 2. 
Tavaly első alkalommal szervezte meg az Egri Kulturális és Művészeti Központ a KisEgér Fesztivált azzal a vízióval, hogy a következő években is folytatódik a város vidám, színes rendezvénye – a játszani szerető gyerekeknek és kísérőiknek.
Idén folytatják!
Első nap a városi gyereknap, élmény attrakciókkal, ügyességi- és interaktív játékokkal, különleges programokkal, tánccal, színházzal, sporttal, készségfejlesztő játékokkal, majd egy héten keresztül a kiemelt művészeti ág, a cirkuszművészet különleges programjaira várják a kicsiket, nagyokat, szülőket, nagyszülőket.
Részletes program: https://visiteger.com/programok/osszes/kiseger-fesztival-1

5. Könnyűbulvár – stand-up comedy est a Hotel Egerben május 28. 19 óra
Fellépők Bellus István, Dombóvári István, Musimbe Dávid Dennis.
A  kétlábon járó celeblexikon Bellus István, a géppuskaszájú, mindent azonnal lecsapó Dombóvári István, valamint az ifjú Musimbe Dávid Dennis aki jobban imádja a pletykákat, mint egy komplett nyugdíjas otthon…..Ezt a prominens trojkát pedig műsorvezetőként Lovász László fogja egybe, és próbálja meg esetenként féken tartani, mint ahogy sikerrel teszi ezt a Duma Aktuál szereplőivel is.

A jegyek:3300 Ft-ért kaphatók az IBUSZ Utazási Irodában (Dobó István tér 2.) és
interneten: https://dumaszinhaz.jegy.hu/program/konnyubulvar-bellus-istvan-dombovari-istvan-musimbe-david-dennis-musorvezeto-lovasz-laszlo-103735/548928/

Köszönjük az információkat az Eger Város Turisztikai Közhasznú Nonprofit KFT honlapjának a visiteger.com .nak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..