Programok Egerben 2021. november 20-23.

Programok Egerben 2021. november 20-23.

1. Rege Borvacsora a Rege Birtokon /Eger 3300, Nagykőporos út 15/ november 20. 18 óra.
“Novemberben egy különleges borvacsorára invitálunk Titeket, ahol minőségi borokkal, hozzájuk passzoló ízletes fogásokkal és kellemes zenével várunk Benneteket!”
Az est folyamán a kellemes dallamokért Báder Elemér bárzongorista felel.
Részletek: https://visiteger.com/programok/osszes/rege-borvacsora

2. Egri Bor Busz szombatonként indul, és körjáratként működik, fix megállókkal délelőttől egészen estig. Az Egerbe látogató borkedvelőknek kínál lehetőséget arra, hogy egyszerűen eljuthassanak egy nap akár több egri pincészethez is, és így könnyebben megismerhessék a helyi borkultúrát.
A buszon veheted meg az aznapra szóló jegyet, amihez kapsz egy tájékoztatót és nyolc kupont. Egy kupont, egy fő, egy pincészetnél válthat be úgy, hogy azért egy borkóstoló sort kóstolhat kedvezménnyel, vagy önállóan palackos borvásárlásra használhatja. A körjáratra az adott napon a menetrend szerint a megállókban bármikor fel– és leszállhatsz.
https://visiteger.com/programok/osszes/egri-bor-busz-masolat-8

3. Régiségvásár Egerben a Pyrker téren november 21. 7-16 óra között.
Az ország leghangulatosabb régiségvására minden hónap 3. vasárnapján 7-16 óráig a Bazilika mögött, a buszpályaudvar mellett, a Városfal utcában és a DOMUS parkolóban.

4. Egy fess pesti este – Kamarás Iván koncert a Bartakovics Béla Közösségi Házban november 23. 19 óra.
Az EGY FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert-est. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi, a Meseautótól, a Jamaikai trombitáson át, a Kicsit Szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig.
A dalok ugyan a múltba repítenek, de az Egy FESS BAND zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva nekik. Nevetés, könny, sóhaj és egyebek…
https://visiteger.com/programok/osszes/egy-fess-pesti-este-kamaras-ivan-koncert
Jegyár: elővételben 3000 Ft, november 18-tól 3500 Ft
Jegyek kaphatók: EKMK Bartakovics, ekmkeger.jegy.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .