Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban április 13-14-15.

A Magyar Vasúttörténeti Park érdekesnél érdekesebb rendezvényeiből kiemelkedik az őszi Kolbászfesztivál és a tavaszi Oldtimer Show. Sajnos ez utóbbiról nem érkezett hozzánk sajtóanyag, ezért a nagyrendezvény honlapjáról kölcsönöztünk egy rövid kedvcsinálót.

Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban április 13-14-15. és Családi hétvége Budapesten nosztalgia- és élményprogramokkal.

A vendégek úgy léphetik át a Park kapuját, hogy ” Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítására érkeznek. 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, traktorok, harckocsik, buszok, teherautók és gőzmozdonyok. 500 db válogatott veterán jármű kerül bemutatásra, minden típusból csak 1-1 példány. A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is bemutatásra kerülnek, de nem fognak hiányozni a KGST és az USA gyártmányok sem. A kiállított járművek mellett gyönyörű lányok fognak modellt állni a fotózáshoz, korabeli ruhákban.” Bővebb információ a rendezvény honlapján: http://www.oldtimershow.hu/

Aki már járt a Vasúttörténeti Park rendezvényein, az már tudja, hogy a hatalmas területen, több helyszínen található névadó program mellett a Park minden látványossága elérhető, a mozdonyforgatótól számtalan gyerekprogramig.  Meg lehet kóstolni a világhírű Csabai Kolbászt, és több helyen működnek a mérsékelt áron árusító étel-ital egységek.

A napi egyszeri belépésre váltott jegyek:
Felnőtt jegy: 3.500Ft
Gyerek jegy: 3.000Ft (14 éves kor alatt) – 3 éves kor alatt a belépés díjmentes
Családi jegy: jegy 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyerek -14 év alatti)
Nyugdíjas jegy: 3.000Ft (nyugdíjas igazolvány bemutatása szükséges!)

Forrás: a rendezvény fent jelölt honlapja.

Az autók, motorok szerelmesei a további rendezvények között válogathatnak ezen a hétvégén:
Sebesség Fesztivál a Tököli Repülőtéren április 14-15.
XI. Balatonfüredi Tuning Találkozó Balatonfüreden április 14.
Kunmadaras Drag Piknik 2018. Pályaavató autós és motoros gyorsulási verseny április 14.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.