Nyári Táborok Hatvanban a Vadászati Múzeumban.

A Hatvani Tourinform Sajtóértesítése:
Lassan elindul az élet Hatvanban is. A Vadászati Múzeumnak van egy pár programja júniusban és júliusban is, elkezdődnek a táborok (1 hetes illetve tematikus napokra bontva).

NYÁRI TÁBOR HATVANBAN, A VADÁSZATI MÚZEUMBAN!

Szeretnéd tudni, hogy ki a baromfiudvar királya? Milyen egy igazi terápiás kutya? Kíváncsi vagy rá melyik erdei állat bundája a legpuhább? Esetleg kipróbálnád milyen az élet aganccsal a fejeden? Részt vennél egy izgalmas időutazáson egészen az őskorig? Nálunk mindez lehetséges!
Gyere, és vakációzz a Vadászati Múzeum napközis táborában és éld át a csodát!
Az idei nyár során, két egy hetes napközis tábort, illetve számos témanapot szervez a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum.
Az első múzeumi napközis tábor június 22-26. között kerül megrendezésre, ahol Fekete István szereplőivel ismerkedhetnek meg a 7-11 éves gyerkőcök. A különböző napokon a múzeum kiállításaiban Tás és Kuri, Vuk és barátai, Lutra, Matula bácsi napjai, illetve Fekete István, mint vadász témakörökkel ismertetjük meg az interaktív foglalkozások keretén belül a résztvevőket. (AGANCSOS KÉP, ROVAROS KÉP)
A nyár folyamán a másik tábor augusztus 03-07. között várja az érdeklődő gyerkőcöket. Az egy hét során egészen az őskortól a napjainkig mutatjuk be, hogyan változott az állatok állománya a Kárpát-medencében, milyen fajok éltek itt, kik, akik már eltűntek, és kik azok, akik a jégkorszak óta itt élnek velünk. Emellett a vadászat fejlődésével, fontosságával és szerepével is megismertetjük a gyerekeket.

A tábornapok során a kastélyunk díszudvarán rengeteg mozgásos játékkal, kézműves foglalkozással, mesével, drámajátékkal fűszerezzük az élményeket. A gyerekekhez különleges vendégek is érkeznek, mint például Gréti a terápiás kutya és Szemi a terápiás nyuszi. (NYUSZIS KÉP)
A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk a gyermekeknek.
Tábor díja: 28.000 Ft/fő/hét (5500 Ft/fő/nap)
Testvérkedvezmény: 23.000 Ft/fő/hét (4500 Ft/fő/nap)

Júliusban minden kedden és csütörtökön múzeumi napközis témanapot tartunk. Egy itt töltött nap alatt igazi múzeumi élménnyel gazdagodhat a gyermek. Akik szeretnek újdonságokkal megismerkedni, szeretik az állatokat, a természetet, és érdeklődnek a környezetvédelem iránt, itt a helyük.
07.07. kedd – városi vadak (ovisoknak)
07.09. csütörtök- városi vadak (7-11 éveseknek)

07.14. kedd – erdeink élővilága (7-11 éveseknek)
07.16. csütörtök – erdeink élővilága (7-11 éveseknek)
07.21. kedd – halak és vízparti növények (ovisoknak)
07.23. csütörtök – halak és vízpart növények (7-11 éveseknek)
07.28. kedd – az év állatai (7-11 éveseknek)
07.30. csütörtök – az év állatai (7-11 éveseknek)
A tábornapi foglalkozások az ovisoknak 9-12 óráig, a 7-11 éveseknek 9-16 óráig tartanak. Az ovisokat reggelivel várjuk, a 7-11 éveseknek napi háromszori étkezést biztosítunk.
Részvételi díj: ovisoknak: 2500 Ft/fő/nap, 7-11 éveseknek: 5500 Ft/fő/nap
(KERTBEN LÉVŐ FUTÁSRÓL KÉP)

A nyári táborokkal és a témanapokkal kapcsolatban további információ: vadaszati.muzeumpedagogia@gmail.com; 0637/541-900

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .