Nyárbúcsúztató, őszköszöntő Piacok Napja az Erzsébet és Deák téren 2021. szeptember 12.

Minden alkalommal örömmel fogadjuk ha  a Nem Adom Fel Alapítvány programjáról kapunk hírt. Reméljük, 12-én már nem lesz vírusvédelmi akadálya nagy sikerű Piacuknak. Szívesen hívjuk rá fel a figyelmét mindenkinek.

Nyárbúcsúztató, őszköszöntő Piacok Napja az Erzsébet és Deák téren 2021. szeptember 12.

A nagy sikerre való tekintettel szeptember 12-én vasárnap ismét megrendezzük a Piacok Napját, a Belváros egyik legnagyobb, legszínesebb integrált közösségi vásárát.
Akik ismerik már, azok most sem fognak csalódni: újabb és újabb árusok csatlakoznak rendezvényünkhöz, ahol egy időben, egy helyen több száz árus kínálja portékáját.Minden megtalálható lesz, ami hazai, kézműves, minőségi, egyedi, támogatva ezzel a hazai vállalkozásokat, termelőket. Fő szempont most is a környezettudatosság, újrahasznosítás, a Segítő Vásár képviseletében részt vevő fogyatékossággal élő alkotók, szervezetek támogatása.
Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre, EGYÜTT, egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!
A rengeteg izgalmas termék mellett számos kiegészítő programmal, workshopokkal, kihagyhatatlanul finom falatokkal, élőzenével várunk kicsiket és nagyokat egyaránt!Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – gardróbfrissítők ruhatára , hazai alkotók és designerek minőségi kincsei , DIY és vintage termék , kézműves gasztro-készítmények , természetes alapanyagokból készült kozmetikumok , magyar termelők finomságai , egyedi baba-mama kiegészítők és játékok , zero waste és környezetbarát alternatívák … Mindenből a LEGJOBB, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!
A vásár GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény!
A belépés INGYENES!                                                                                                        A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb

 

mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.Az aktuális ADOMÁNYGYŰJTÉS részleteiről hamarosan…
Nagy szeretettel várunk MINDENKIT!
Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .