Muzsikál az Erdő Programsorozat záróprogramja a Nógrád-Novohrad Geopark Eresztvényi Látogatóközpontjában 2020. július 12.

Egy csodálatos vidék, rengeteg természeti, történelmi, néprajzi és kulturális értékkel a Nógrád-Novohrad magyar-szlovák Geopark.  Kedves  Partnerünktől ritkán érkezik programok híre, szívesen tesszük közzé és ajánljuk Mindenkinek, aki még nem járt erre, vagy aki már többször kirándult és beleszeretett a hegyes-völgyes. erdőben, várakban látnivalókban gazdag tájba.

Muzsikál az Erdő Programsorozat záróprogramja a Nógrád-Novohrad Geopark Eresztvényi Látogatóközpontjában 2020. július 12.

Szórakoztató és gazdag programkínálat várja az ide érkezőket. Benne Gyermekprogramok, Duna Szimfonikusok, Palya Bea, Dűvő Együttes.. stb.Nézzünk bele:
10 órakor Helyi termékek, helyi ételek, kézműves foglalkozások. Benne a palóc gasztronómia, a Bábika Játszóház, a Motolla Kézműves Műhely.
Mellettük Fabók Mancsi Bábszínháza.
10.30 órakor Román Dóra Mária festőművész “Erdei akvarellek” kiállítás megnyitója.
11 órakor Családi Koncert: Bolba Éva és a JAZZterlánc.
12 óra Gyógynövény és gomba bemutató
12.30 órakor A 2020. Muzsikál az erdő – fotópályázat és gyermekrajz kiállítás megnyitója.
13 órakor Muzsikál az erdő – irodalmi pályázat eredményhirdetése
13.30 órakor Szakvezetéses erdei séta
14.30 órakor a Centamus Kórus koncertje séta közben. Karnagy Szabó Soma.
15.30 Köszöntők
16 órakor a Duna Szimfónikus Zenekar koncertje
17 órakor Családi erdei divatbemutató a környezettudatosság jegyében – R kollekció bemutató, palóc motivumok újrahasznosított farmerruhákon.
18 órakor Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs koncertje
19 órakor Dűvő Zenekar koncertje
19.30 órakor Borkóstoló – Telek András borász, Tarján Borház, Cardium borok, Kovács Pince boraival.

Köszönjük az információt, jó szórakozást kívánunk a részvevőknek.

Néhány szó a Geoparkról:
A Novohrad–Nógrád Geopark a világ első, országhatárokon átnyúló nemzetközi geoparkja, 28 szlovák és 63 magyar oldali település örökségét ápolja. A páratlan palóc vidék történelmi hagyományait, a tájat és közösségeket is egyesítő Geopark fokozatosan építi ki és kapcsolja össze a látványosságokat a határ két oldalán. /Wikipedia/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .