Magyar Ízek Lounge – Inni, Enni, Lazulni a Várkert Bazárban 2018. április 13.

Pénteken mutatkozik be első alakalommal a Magyar Ízek Lounge esemény, amely gasztronómiai körutazást ígér a Magyar Ízek világába egy kötetlen, lazulós péntek esti program keretében 18 órától. Kedves partnerünktől az utolsó pillanatban érkezett az információ, remélem még időben hívjuk fel rá a figyelmeteket.

Magyar Ízek Lounge – Inni, Enni, Lazulni a Várkert Bazárban 2018. április 13.

Helyszín a Várkert Rendezvénycsarnoka.
“A jóízű beszélgetések mellé jóízű falatok is dukálnak, erről gondoskodnak a Vakvarjú, a Vígvarjú és a Bock Bisztró sztárséfjei, Kiss O’Shea Dániel, valamint Bíró Lajos és Varjú Viktor, akik egy-egy gasztroponton kiemelt hazai alapanyagokból készített ízelítőkkel várják az érdeklődőket. Falatozhatunk majd többek között libamáj sushit, marhapofát gulyás szószban, gemenci szarvassonkát, kapros fogast, sőt, többféle mangalica malacságot is.
Emellett hamisítatlan, kiváló minőségű, mintegy 50 féle hazai termék kóstolójára is mód nyílik, közvetlenül az előállítók, termelők tolmácsolásában. Ráadásul a legfinomabb, nemzetközileg elismert magyar borok, pálinkák és kézműves sörök kíséretében: megközelítőleg 200 fajta finomabbnál-finomabb nedűből válogathatunk majd.

A jó hangulatot színes programokkal is megalapozzuk, s hogy a lélek is jól lakjon, a jegyvásárlással jótékonysági kezdeményezésünkhöz is csatlakozik minden kedves résztvevőnk: valamennyi belépőjegy 50%-át a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes nevével fémjelzett Dévai Szent Ferenc Alapítvány által felkarolt rászoruló gyermekek támogatására fordítjuk, akiknek az összegyűjtött értékben kistermelői, tartós élelmiszereket juttatunk el.”

Jegyár (amely magába foglalja a korlátlan étel- és italkóstolást): elővételben: 5000 Ft/fő; helyszínen: 9900 Ft/fő
A rendezvény facebook oldala: www.facebook.com/events/2102144869997387/?active_tab=discussion

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.