Koncertek, Nemzetiségi Programok a Ráckevei Kistérségben 2020. január 10-15.

Sajnos január 9-én érkezett hozzánk a Ráckevei Tourinform első idei hírlevele. Eheti programjaik már 10-től várják az érdeklődőket, reméljük még nem késő felhívni rá a figyelmeteket a honlapon és Facebook oldalunkon.

Koncertek, Nemzetiségi Programok a Ráckevei Kistérségben 2020. január 10-15.

1. Magyar Táncház Dunaharasztiban a József Attila Művelődési Házban január 10. 18 órától.
Ide várják a táncos lábú párokat, családokat, egyedül érkezőket, és ígérik,senki nem marad tánc nélkül. Élőzene és tánctanítás is lesz! A belépés felnőtteknek 500 forint becsületkasszával, gyerekeknek díjtalan. “Gyertek, tánc lesz, jó lesz!”
24/531-070

2. Monarchia Light: Újévi koncert a Nyári családdal Kiskunlacházán a Petőfi Művelődési Központ és Könyvtárban január 11. 18 órától.
Meghívott sztárvendégek Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája és két elbűvölő lánya Nyári Aliz és Nyári Edit, akik egyedülálló zenei utazásra invitálják a közönséget.
A koncerten a legendás világslágerek és a magyar szerző géniuszok legszebb és legismertebb dalaiból hallhatunk válogatást különleges feldolgozásban. A felcsendülő slágerek többek között Frank Sinatra, Paul Anka, Szenes Iván, S. Nagy István örökérvényű dalai, melyek már mindannyiunk életének a részeivé váltak. A zenei programban a szóló dalok mellett, gyönyörű duett számok is hallhatóak lesznek.
A koncert alkalmával Nyári Károly és lányai a kiváló muzsikusokból álló Monarchia Szimfonikus Zenekar közreműködésével különleges zenei élményt ígérnek a közönségnek.
Jegyár 3500 Ft.

3. Sváb Bál Tökölön a Művelődési Központban január 11. 19 órától.
Zenél a Takser Spatzen (Taksony)
Közreműködnek:
Tököli Sváb Hagyományőrző Ének egyesület, Tököli „Szárnynyitogató” Alapfokú Művészeti Iskola, Taksonyi Duna-menti Fiatal Svábok Egyesülete
Értékes tombolanyeremények!!!
Belépő: 2000 Ft
Érdeklődés, jegyelővétel és asztalfoglalás a 24/510-905 telefonszámon.

4. Szerb Szilveszter Tökölön a Művelődési Központban január 13.
Zenél a Kolo Zenekar és Vendégei
Szerb ételek kóstolója
Értékes tombolanyeremények
Belépő: 2000 Ft
Érdeklődés, jegyelővétel és asztalfoglalás a 24/510-905 telefonszámon.

5. TEA koncert a Monarchia Szimfonikus Zenekar művészeivel Ráckevén a Skarica Máté
Városi Könyvtárban január 14. 18 órától
A Monarchia Zeneművészeti Egyesület bemutatja TEA Koncert.
Belépés díjtalan!
Információ: 24/519-090

6. Újévi TEA koncert a Monarchia Szimfonikus Zenekar művészeivel Kiskunlacházán a Petőfi Művelődési Központ és Könyvtárban január 15. 18 órától.
2020-ban is folytatódik a Monarchia Szimfonikus Zenekar „TEA koncertsorozata”, mely az adott hónap hagyományaihoz és ünnepeihez kapcsolódva ezúttal az ÚJÉVI TEA KONCERT nevet kapta.
“Csajkovszkij, Gounod, Leroy, Sosztakovics és Strauss művei mellett kedvenc dallamaink, tradicionális újévi zenék, keringők és táncmelódiák csendülnek fel a művelődési központ aulájában ezen az estén. Kicsit megkésve ugyan, de köszöntsük együtt az újévet ezen a szerda estén! Tartsanak velünk, nehogy lemaradjanak!”
Az estre a belépés INGYENES!
Információ: 24/519-975

Időszaki Kállítások:
„Szerzetesek a királyok és királynék szigetén” kiállítás a Keve Galéria és Kőtárban
Ráckevén február 20-ig.

Falvédők és korabeli konyhakultúra kiállítás az Árpád Múzeumban Ráckevén március 8-ig.

Szigethalmi Fotóklub kiállítása a Városi Szabadidőközpontban Szigethalmon március 15-ig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..