Koncert az Eresztvényi Látogatóközpontban 2020. július 25. 19 órakor.A Novohrad-Nógrád Geopark programja.

Sajnos csak most érkezett Partnerünktől, a Novohrad-Nógrád Geoparktól a ma esti rendezvény értesítője, meghívója. Szeretnénk megosztani Veletek, hátha nem túl későn tudjuk felhívni erre a figyelmeteket.

Koncert az Eresztvényi Látogatóközpontban 2020. július 25. 19 órakor.A Novohrad-Nógrád Geopark programja.

A balassagyarmati Smokin’ Sofa Duó akusztikus formációban működő blues duó, akik a nagy elődök és mai zenei paletta legnagyobb előadóinak legismertebb dalait hozza. De ezzel nem éri be: a blues mellett a rock, soul, country és folk műfaj nagyjaitól is hozza a legismertebb számokat, így egymás mellett elfér Eric Claptontól a Layla, a The Beatles-től a Here comes the sun, a Pink Floydtól a Wish You Were Here vagy épp az R.E.M-től a Loosing my religion.

Az eresztvényi est azért is lesz különleges, mert amellett, hogy zenélnek, mesélnek is arról, hogyan adta el a lelkét az ördögnek és lett az egyik legjobb blues gitáros Robert Johnson, miről is szól Johnny Cash Ring of Fire című dala, miért hívta BB King Lucille-nek legendás gitárját, és mi volt az a pont, ami miatt Roger Waters megírta a The Wall című lemezt.

Köszönjük az értesítést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .