Kis Települések Nagyhírű Rendezvényei : Téli Etyeki Piknik 2020. január 18.

A Kis Települések Nagyhírű Rendezvényei közül nem maradhat ki Etyek, egy alig több, mint 4000 fős nagyközség, és bár Fejér megyében fekszik, de Budapesttől mindössze 25 km-re. Etyeket, az Etyeki Borútat, a híres helyi Pincészeteket, festői környezetben fekvő szőlős lankáikat, gasztronómiai fínomságaikat híres rendezvényeik tették ismertté országszerte és természetesen a Budapestiek köreiben. Az évszakonként rendezett Etyeki Piknikek sikeres komplett programjai jó hírnevet adnak az Etyek-Budai Borrégióhoz tartozó jórészt fehér boraiknak. Ma már azt is sok borkedvelő tudja, hogy a Törley pezsgők alapborai is innen származnak.

Téli Etyeki Piknik 2020. január 18. Kis Települések Nagyhírű Rendezvényei.

Azt még nem tudjuk, hogy a Gasztrosétány és környéke fehér takaróba öltözik-e a Piknikre, de az biztos, amerre a sok vendég sétál, ott hurka, kolbász, forraltbor, kézműves kirakodó és zenés, táncos programok várják őket. Az idén sem marad el a disznóvágás, töpörtyűsütés és hasonlók.
Az Újhegyi és a Szépvölgyi pincesoron borkóstoló programok, fínom házi ételek és különleges forraltborok melegítik a vendégeket. A Pincészeteken kívül itt lesz a Gangallo Csokoládéműhely, a Gombai Pezsgőpince, az Etyeki Sajtútállomás is.

Részletes programok, térkép, részvevő borászatok, a helyi és vendég egységek és más tudnivalók, például a _Kelenföldről induló buszok menetrendje a rendezvény honlapján találhatók. https://etyekipiknik.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..