Kis Települések Nagyhírű Rendezvényei : Görömbölyi Forralt bor és Tepertő Fesztivál 2020 Miskolc-Görömbölyön január 18.

Nogy a január 17-22. hétvégére felhívhassuk a figyelmeteket mégegy Kis Települések Nagyhírű Rendezvényét sikerüljön népszerűsíteni, határt kell sértenünk. Szerencsére nem országhatárt, csak Miskolc nagyváros határát. Volt hajdanában Miskolc polgári városa, összeboronálták Diósgyőr iparvárosával. A várostól néhány kilométerre egy völgy bal végén találhattuk a jelentéktelen Görömbölyt, jobb oldalán a Barlangfürdős Tapolcát, és nagy bölcsen megszülték Görömbölytapolcát abszolút összeköttetés nélkül. 1950-ben jött létra Miskolc-Göröböly és a különálló Miskolctapolca.

Görömbölyi Forralt bor és Tepertő Fesztivál 2020 Miskolc-Görömbölyön január 18. Kis Települések Nagyhírű Rendezvénye.

A környék népszerű rendezvényén forralt borokat és pálinkákat valamint a helyben készített tepertőt is alkalmunk nyílik megkóstolni. A gyerekeket külön játszóház várja, míg a szülők a kinti előadásokat élvezhetik.
A forralt bor – főző versenyt kulturális, zenés, humoros programok kísérik a nap folyamán. A rendezvényre kilátogatók különleges forralt borokat kóstolhatnak, disznótoros hideg és meleg ételeket fogyaszthatnak a nap folyamán, legfőképpen tepertő különlegességeket.

Program:
11.00 Helyi fellépők műsora
12.00 Vince Napi Vesszőszentelés
13.00 Jimmy Band
14.30 Vajtó Produkció
15.20 Kertész Ricsi humorista műsora
16.20 Forralt bor főzőverseny eredményhirdetés
17.00 Kiss Kata zenekar Maszkurával
18.00 Kozmix együttes
19.00 DJ Totpet

Forrás a rendezvény honlapja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..