Kiállitások és tárlatok Ráckeve és Környékén 2019 március végéig.

Kiállitások és tárlatok Ráckeve és Környékén 2019. március végéig

1. „Hajamat fésülöm, varkocsra megfonom…”- haj-és fejviseleteket bemutató néprajzi kiállítás az Árpád Múzeumban Ráckevén Kossuth Lajos u.34.
2019. január 02. – 2019. március 31. Az Árpád Múzeum és a Magyarországi Szlovákok Kulturális Intézete szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját, Barátait
„HAJAMAT FÉSÜLÖM, VARKOCSRA MEGFONOM…” című haj-és fejviseleteket bemutató néprajzi kiállításra.

2. Tűzzel írt képek Dunaharasztiban a Laffert Kúriában március 15-ig.
Elekes Gyula közel húsz éve vezeti a székelyudvarhelyi Művelődési Házat. Korábban dolgozott tűzzománc oktató tanárként Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, de volt rajztanár, sőt öt évig egy hivatásos színházat is irányított. Különleges tűzzománc képeit most a Laffert Kúriában tekinthetik meg az érdeklődők.

Belépés díjtalan!

3. Mandalák és gondolatok – Mandala kiállítás Ráckevén az Ács Károly Művelődési Központban április 28-ig.  Nagy Szabina munkáiból

4. Hoffman-gyűjtemény kiállítása Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtárban március 20-ig.
Alkotók: Aknay János, Csikós László, Gross Arnold, Illés Márta, Macskési Izolda, Móder Rezső, Nemes Ferenc, Pieronymus Kosch, Pleidell János, Puha Ferenc, Somogyi György, Szalkári Rózsa, Szórádi Zsigmond.

5. Bogyó és Babóca kiállítás Ráckevén a Skarica Máté Városi Könyvtárban március 6-30.

Köszönjük az információkat 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..