JazzFiesta – Dívák estje Baltongyörökön július 11.

A Balatongyöröki Tourinformtól egy nyári koncertsorozat megnyitó rendezvényéről érkezett ismertető, amit szívesen osztunk meg Olvasóinkkal.

JazzFiesta – Dívák estje Baltongyörökön július 11.

Helyszín a templom elötti tér.
A Kossuth utcában, a templom alatti kis téren, egy karnyújtásnyira a Balatontól rendezik meg minden nyáron a Györöki JazzFiesta koncertsorozatot. Csütörtök esténként a jazz hangjaival telik meg a tér, miközben ragyognak ránk a csillagok.

2019. július 11-én, a nyitó koncerten a hölgyek lesznek a főszereplők!
fellépők:
20.00 Németh Kyra Smallchestra

Németh Kyra egyedi hangja, stílusa, lendülete és érzelmi töltete egyaránt lebilincseli a hallgatóságot. Kifinomult improvizációs készsége a legnagyobb jazz énekesnokhöz teszi hasonlatossá eloadásmódját. Zenekara a klasszikus, zongora-bogo-dob trió felállást követi.

21.30 Kamilka & Pesti Sikk

A Kamilka & Pesti Sikk nevéhez hűen a régi zenésfilmek világából, a jazz-pop és a funk lezserségéből töltekezve saját ízű, őszinte zenei vallomásait hívatott megírni és előadni.
video

Kiállítások  a Jüngling Zoltán Közösségi Házban .
július 3-21. között kerül megrendezésre Lendvay Katalin selyemfestő kiállítása, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Lendvay Katalin kiállításával egyidőben Bodor Béla rádiókiállításának is lehetőség nyílik.A kiállítás megtekinthető a Jüngling Zoltán Közösségi Házban működő Tourinform iroda nyitva tartási idejében: hétfő-péntek 9-17, szombat 9-13.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..