IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam Szombathelyen a Csónakázó tónál és környékén 2019. szeptember 21.

Szombathelyről a rendezvény szervezőjétől érkezett sajtóértesítést szeretnénk megosztani Veletek.

IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam Szombathelyen a Csónakázó tónál és környékénn 2019. szeptember 21.

” A IV. Savaria Legio Race Szombathely Önkormányzatának támogatásával a város egyik kiemelkedő sporteseménye, amely fizikailag és mentálisan is próbára teszi és megdolgoztatja sportszerető polgárainkat. Az idén negyedszer megrendezésre kerülő terepakadályfutó verseny az OCR Terepakadályfutó Szövetség bevonásával nemzetközi szintre emelkedik, így az igazolt OCR versenyzőknek pontértékű kupafutam.

A pálya természetesen az eddig megszokott módon mindenki számára élvezhető és teljesíthető lesz, akár hobbista vagy amatőr a kihívást kereső és választó “Sportkalandor”. Az extrém terepfutó verseny több helyszínt foglal magába- több mint 20 akadállyal tarkítva. A szabadban futva teljesítendő táv hossza 14+ km,- porban, sárban, vizben, betonon,- mindeközben e sportág lényegét alkotó több mint 20 felállított akadályon,- ha kell kúszva, mászva, húzva, csúszva, de valahogy átjutva be kell érni a célba minél rövidebb idő alatt!

Ami rád itt vár:
Meglepő és érdekes akadályok, melyek célja hogy utadon lassítsanak, elfárasszanak olyannyira, hogy feladásra kényszerítsenek,
de nem teszed meg . . .
mert tudod nem ez a vég . . .
hanem a cél!

A főszervező Varga Roland és csapata gondoskodnak róla hogy brutál jó élmény maradjon vissza!”
Köszönjük az értesítést Varga Rolandnak, és szívesen ajánljuk a figyelmébe Minden Érdeklődőnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..