IV. Belvárosi Sörfesztivál a Szabadság téren 2020. szeptember 1-6.

Sajtóértesítés érkezett a Belvárosi Sörfesztivál rendezvényéről. Szeretnénk erre felhívni a figyelmét Minden Sörkedvelő olvasónknak.

IV. Belvárosi Sörfesztivál a Szabadság téren 2020. szeptember 1-6.

Facebook oldalukról: 
“Gyertek, válogassatok a 250 sörkülönlegesség közül és ne hagyjátok ki ínycsiklandó ételkülönlegességeinket sem! 😊
A rendezvényen az egészségek az első, így rendszeres fertőtlenítés mellett kézfertőtlenítő és pohármosó pontokkal gondoskodunk a higiéniáról. Ezen felül Titeket is arra kérünk, hogy tartsátok be a higiéniai útmutatóban leírtakat, az ismertetőt a Facebook oldalunkon találjátok.
Találkozunk a Szabadság téren!”

A Sajtóértesítés:
Higiénia 
A rendezvény szervezői a higiéniai alapelvek betartására törekszenek és erre kérik a résztvevőket is. Nem kérnek többet annál, mint amivel mindenhol máshol találkozunk: kézfertőtlenítés, egymás közötti távolság tartása, poharak tisztántartása és a maszk használata. Mindezek betartásához a szervezők kézfertőtlenítő és pohárfertőtlenítő pontokat biztosítanak, továbbá arra kérik a résztvevőket, hogy mindenki a saját poharából fogyassza el sörét.

Fesztiválpohár
A belépés a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes, azonban a fogyasztás fesztivál pohár megvásárlásához kötött. Idén azonban nem csak kettő, hanem három típusú pohár választható a rendezvényen:
Fesztivál Pohár
Craft Master One és Craft Master Two
A szűkülő száj a maláta és a komló jellegzetes illatait gyűjti össze, a felső kiszélesedés pedig szép habkoronát varázsol sörünk tetejére. Az alsó törés a hab tartósságát növeli. Komlóban gazdag, újhullámos sörökhöz, például APA, IPA típusú főzetekhez ajánlottak.
Ára: 1999 Ft

Prémium Fesztivál Pohár:
Craft Master Bowl
Egy rendkívül elegáns, tulipán alakú söröspohár, profi sörkóstolók által tervezve. A pohár széles alsó részében szabadon áramolhat a sör, amely segít abban, hogy a felső, összeszűkülő szájon keresztül minél több aromát, koncentráltan érezhessen a fogyasztó.
Ára: 2699 Ft

Ajándék sör
Érdemes már a fesztivál elején kilátogatni a Szabadság térre, hiszen az első két nap poharat vásárlók számára dobozos sört adnak ajándékba a szervezők amíg a készlet tart.

Kiállítók
A korábbi évek jól bevált tematikája alapján a kiállítók között idén is megtalálhatók lesznek a legnagyobb sörgyárak, mint a Heineken, a Dreher és a Carlsberg, kiemelkedő importőrök, továbbá a magyar kézműves sörfőzdék legjava!

A kiállítók listája hamarosan közzétételre kerül Facebook oldalukon!
FB oldal: https://www.facebook.com/budavarisorfesztival
Event: https://www.facebook.com/events/478855123069715
Instagram: https://www.instagram.com/sorfesztival/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .