Ismét Piacok napja az Erzsébet téren 2021. május 30. 11-19 óra között – a Nem Adom Fel Alapítvány értesítése.

Ismét Piacok napja az Erzsébet téren 2021. május 30. 11-19 óra között – a Nem Adom Fel Alapítvány értesítése.

Szívesen osztjuk meg Minden érdeklődővel a teljes értesítő kedvcsinálót:
” Nagy örömmel jelentjük be, hogy hosszas előkészületek után 2021. május 30-án vasárnap délelőtt 11 órától este 19 óráig ismét benépesül a budapesti Erzsébet és Deák Ferenc tér. A korábbi, nagy érdeklődésre való tekintettel a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a Belváros legnépszerűbb, legszínesebb közösségi vásárainak ünnepét, az integrált Piacok Napját.
Különleges nyitása ez az esemény a mi életünknek is, és biztosan állítjuk különleges lesz annak is, aki majd ellátogat rendezvényünkre. Ezen a napon a GYEREKEKET is ünnepeljük a helyszínen!
Indítsuk, nyissuk meg EGYÜTT a nyári szezont a Piacok Napján, ahol több mint 200 HAZAI árus egyszerre, egy helyen kínálja portékáját hatalmas választékban.
Itt most is MINDENT megtalálható majd, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és lakás dekorációs termékeket, natúr kozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi magyar termékeket, az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotásokat, illetve magyar őstermelők által készített gasztro-különlegességeket is!
Az elmúlt hónapok hatására való tekintettel most különösen nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni, hogy a HAZAI TERMÉKEK iránti megbecsülést tovább erősítsük! Szeretnénk lehetőséget teremteni minél több magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az utóbbi nagyon nehéz hónapok ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotómunkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!
A Piacok Napján a legfontosabb számunkra, hogy előtérbe helyezzük a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a MAGYAR designerek/tervezők munkáit, és a FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt!
Felelősségteljes körülmények között, a járványügyi szabályok betartásával, óvatosan, immár szabadtéren, de végre EGYÜTT ünnepelhetjük meg ismét az idei év első PIACOK NAPJÁT. Aki már járt korábban ebben a színes, vásári forgatagban, megtapasztalhatta a vásár különleges hangulatát, egyediségét. Ez garantáljuk, hogy most is így lesz!

A vásár GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény
A belépés INGYENES!”
További információk: info@hellopiac.hu
HELYSZÍN: Budapest, V. kerület Erzsébet tér és Deák Ferenc tér
IDŐPONT: május 30. (vasárnap) 11-19 óráig
*A fokozott védekezési szabályokat, a vásárt megelőzően fogjuk közzétenni, az aktuális rendeletekhez igazodva.
A szervezők az időpont és a helyszínváltozás jogát fenntartják.
Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/878110285929451

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .