II. Kecskeméti Palacsinta Fesztivál a Főtéren 2018. április 13-14-15.

Kedves Partnerünktől az Alfa Rendezvényszervezéstől is tavaszias rendezvény híre érkezett hozzánk. Szívesen osztjuk meg Minden Kedves Olvasónkkal, hiszen KI NEM SZERETNÉ A PALACSINTA FINOMSÁGAIT ! Főleg, ha ez a Palacsinta Fesztivál Kecskemét egyik legkiemelkedőbb 3 napos gasztronómiai programja.

A fesztivál új időpontján már bízhatunk a kedvező időjárásban is, vagyis együtt lehet a nagy érdeklődésre számító rendezvény az igazi tavaszi idővel.

II. Kecskeméti Palacsinta Fesztivál a Főtéren 2018. április 13-14-15.

Palacsintakedvelők népes táborára 3 napos vidáman pergő programsor vár, benne sok-sok palacsinta, szórakoztató játékok, versenyek, színpadi fellépőkkel kísérve.

Néhány ízelítő a helyszínről és a 3 napi programból:
10 palacsinta sütő stand várja a vendégeket, ahol minimum 30 000 db palacsinta lesz az eredmény.Lesznek benne hagyományos és különleges palacsinták, amit a versenyzőcsapatok a vendéglátó egységek és a Palacsinta Pontok szorgos kezei között készülnek. A kész fínomságok a Palacsinta Pontokon kóstolójeggyel pusztíthatóak, a vendéglátóknál egyedi áron.
A nagy verseny egész napos, szombati látványosság, ahol a versenyző csapatok 3 kategóriában mérettetnek meg: édes, sós, kreatív ízekben.
Nem maradhatnak el a játékos vetélkedők,gyerekprogramok, kézművesek vására. A programsátorban a színpadon vidám, zenés, kulturális műsorokat láthatnak-hallhatnak az érdeklődők pénteken 16.00-21.30 óráig, szombaton 09.00-21.30 óráig és vasárnap 10.00-18.00 óráig.

Igazi családi gasztrokavalkádban lehet részetek, ha eljöttök Kecskemétre!
A palacsintán kívül kóstolhattok a Metro mesterszakácsa által készített finomságokból, de lesz kürtőskalács, házi csoki, különleges édességek, házi sajtok, füstölt áru, sültek, kávé és forró italok, éhen, szomjan garantáltan nem maradtok!

A rendezvény területen a fesztivál egész ideje alatt kiegészítő programok várják a családokat, mint például, Meseország, Papírváros, kézműves udvar gyerekeknek, Játéksziget, Micsoda Nők! Világa, Táncbemutatók, Állati dolgok, sport bemutatók, vetélkedők nyereményekkel, sör és borkóstoló stb…
A fesztivál támogatója a Kecskeméti Metro Áruház.

Jó szórakozást, kellemes időt és jó palacsintázást kívánunk a Kecskemétre látogatóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.