Húsvétolók , Programok Hatvanban 2019. április 18-22.

Kedves Partnerünktől, a Hatvani Tourinformtól érkezett Húsvéti Programokat szeretnénk megosztani Minden Kedves Olvasónkkal.

Húsvétolók , Programok Hatvanban 2019. április 18-22.

1. Hatvany Bárdok – Zenei Klub a Helyszín: Hatvany Lajos  Múzeumban április 18. 17 órakor               TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD !                                 

Gasztronómiai és kulturális sorozat. Húsvéti ünnepkör a képzőművészeti alkotásokban, Millisits Máté művészettörténész előadása. Magyar Bori vendége Komáromi-Nagy Márton zongorista, közreműködik Krulik Eszter.
Ingyenes program

2. Vad-pizsi-party a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeumban április 18-19. 18-09. óráig
Kíváncsiak vagytok, milyen lehet egy „éjszaka a múzeumban”? Kapd fel a hálózsákod, keresd meg a zseblámpádat, és gyere velünk egy fergeteges VAD éjszakai buliba. A meleg kakaó, a jó hangulat és az éjszakai erdő élménye garantált! Korosztály: 8-12 év. Minimum létszám: 5 fő, maximum létszám: 20 fő. Időtartam: április 18. 18 óra – április 19. 9 óra. Előzetes bejelentkezés szükséges a vadaszati.muzeumpedagogia@gmail.com email címen vagy a 0637/541-900 telefonszámon.
Jegyár: 3000 Ft/fő.

3. Húsvétozás a Hatvani Vadasparkban április 20. 10 órától


A Tourinform Hatvan Iroda és a Hatvani Vadaspark húsvéti programmal várja a kicsiket és a nagyokat a vadasparkban. „Ne hagyd otthon anyát és apát, ha nem szeretnél lemaradni egy jó programról! Sok meglepetést tartogatunk erre a napra.”
Jegyár: Vadaspark belépőjegy kortól függő áron.

4. Húsvéti tojáskeresés a Vadászati Múzeumban április 19-22.


Játékos húsvéti programra várják a családokat a Vadászati Múzeumban, ahol egy kalandlap segítségével kereshetik meg a kiállításban a nyuszi által elrejtett tojásokat.
A játék végén ajándékkal kedveskednek a tojáskeresőknek, akiknek számos kalandban lehet részük a kutakodás alatt!
Jegyár: 400 Ft/ kalandlap.
Helyszín: Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum (Hatvan, Kossuth tér 24.)

Köszönjük az információkat, sikeres húsvétólást kívánunk a Hatvaniaknak és vendégeiknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..